Günlük Burç Yorumları(25 Haziran 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,033
Reaksiyon puanı
57,169
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bugün işinizle ilgili konularda iki seçenekle karşı karşıya bırakabilir, Ekip halinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler göze çarpabilir ve sizin de bunu desteklemeniz gerekebilir. Yine bu süreçte sizin çıkarlarınızdan ziyade içinde yer aldığınız topluluğun önemi daha fazla ortaya çıkabilir. Gökyüzünün sizlere mesajı orijinal, sıra dışı fikirlere de açık olmanız yönünde. Birlikte görev aldığınız insanlarla arkadaşça ilişkiler kurmaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Bugün iş ilişkilerinizde insanlara dikkat etmeli, ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Çok fazla rahatlık göstermek daha sonra paranızı tahsil etmekte sorunlara yol açabilir veya fazla risk almak sonuçta problemlere yol açabilir. Fakat yine de yüksek zekânız sayesinde öyle girişimlerde bulunursunuz ki, maddi gücünüzü bir şekilde düzene koyabilirsiniz.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün yanlışlarla gerçekleri birbirinden ayırt etmelisiniz. Sevdiğiniz insanın sınırlarını zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugünkü enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzü bugün yakınlarınızla ilişkiniz, kısa yolculuklar, birebir iletişimde bulunduğunuz insanlara derdinizi anlatmakta zorlanmanız dolayısıyla istediğiniz desteği alamayacağınıza işaret etmekte veya size destek verecek olanlar da güç bir dönemden geçiyor olabilirler. İlerleyen günlerde maddi açıdan girişimler söz konusu olabilir ve işte o zaman beklentiniz olan konularda başkalarından destek görebilirsiniz.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün her konuda mantıklı düşüneceğiniz bu süreçte inatçılıktan ve her şeye ben bilirim havasında yanaşmaktan uzak durmalı; ılımlı ve hoşgörülü tarzda hareket etmeli; görüşlerinizi yapıcı bir biçimde tartışmalısınız. Bugün, farklı arayışlar da gündeme gelebilir. Belirli bir disiplin içinde hareket etmekten uzak durabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gayretlerinizin karşılığını alacaksınız.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Daha önce tamamlayamayıp, yarıda kalan işlerinizi toparlayın bugün. Zihninizi boşaltın. Detayları iyi hesaplayın; bu süreç sizler için kendinize ve işinize yatırım yapma zamanı. Ektiklerinizi biçeceksiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Rakiplerden kaynaklanacak engellemelere takılıp kalmayın. Kararlı olun ve ilerleyin. Yakın çevrenizden beklemediğiniz hoş olmayan durumlarla karşılaşmanız olası

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Hedefleriniz için mücadeleci tavrınızı ortaya koyun. Çok duygusalsınız. Olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz. Duygularınızla mantığınızı dengeleyin ve kimsenin iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sezgileriniz bugün fazlasıyla yoğundur. İç sesinize güvenin. Gelecek amaçlı planlarınızı tasarlayın ve uygulamaya geçin

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Sevdiğiniz insanla aranızda ki problemleri çözüme kavuşturmak için harika bir gündesiniz. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için; başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Yaratıcı enerjilerinizi işinizle ilgili alanlarda etkili olarak kullanmaya çalışın. Hangi alanda göstermek istiyorsanız, o alanın içindeki kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutarak; desteklerini almayı başarmalısınız

.
Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugün ki enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları gündeler.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzü olumlu etkileri ile bugün; Bilgi ve deneyimlerinizi, belli bir plan ve projeleri gerçekleştirme yönünde odaklayabilir; kelimenin tam anlamıyla bir savaşçı gibi davranabilirsiniz. Bu enerjiler ışığında, yapmanız gereken maddi açıdan size gelir getirecek eylemlere açık olmak; girişimde bulunmak ve gelişiminiz için esnek düşünerek; sosyal hayatın içinde yer almaktır. Ayrıca bu enerji, yeni bir iş bulmanız adına, çevrenizin size olan desteğinin de işaretidir.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Sevdiğinizle romantizmi doya doya yaşayabileceğiniz harika bir gündesiniz. İlişkinizde Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizlere sunulmuş bir fırsattır. Direnciniz artacak. Kişisel kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için; enerjisiyle sizleri güçlendirecek.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzü işle ilgili konularda sizi yorarken; bir diğer konuda destekliyor. Bugün ruhunuzu rahatlatıp, yenilenme için sizlere fırsat sunuyor. Duygusal hayatınızda ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Duymak istedikleriniz size söylenebilir ve kendinizi çok özel ve değerli hissedebilirsiniz.​