Günlük Burç Yorumları (24 Kasım 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,037
Reaksiyon puanı
57,171
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
KOÇ: Gökyüzü bugün iş hayatınız sayesinde tanışacağınız insanlarla yeni fikirlerle karşılaşabilir önemli teklifler alabilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şekliniz iş yaptığınız insanları fazlasıyla etkileyecek. İş arkadaşlarınızdan olumlu görüşler alacaksınız. Bu motivasyon ve güveninizi daha da arttıracak. Bugün eskiye özleminiz artacak yakınlarınızla nostalji yapacaksınız. Akşam saatlerinde gelecek bir habere sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda geçmişte yaşanan ilişkilerde ki korku ve endişelerinizi şimdiye taşımamayı öğrenmelisiniz. İlişkinizde gizliliğe önem vermeli ve yaşadıklarınızı alenen ifade etmemeye özen göstermelisiniz.

BOĞA: Gökyüzü bugün iletişimde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Her doğruyu her yerde ve herkesle paylaşmamalısınız. Söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir ve yanlış aktarılarak iş ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Sizler kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi kolay kolay başkalarına yapmazsınız ama, Herkes sizin gibi olacak diye bir kaide yok. Bugün gizliliğe ve her şeyinizi ulu orta paylaşmamaya özen gösterin. İşinizle ilgili konularda çözüm odaklı girişimleriniz olumlu sonuçlanacaktır. Özelliklede finansal konularda nakit akışını sağlamayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda kendinizi anlatmakta zorlanabilir olayları sadece kendi yönünüzden değerlendirerek ilişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz.

İKİZLER: Gökyüzü zihinsel enerjinizin çok yüksek olduğu bir günde olduğunuzu müjdelemekte sizlere. İşinizle ilgili hiçbir şey bugün sizi yormayacaktır. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Maddi konularda pratik davranabileceğiniz bugün de, sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu, kendinizi rahat ve güvende hissetmek için ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek girişimde bulunmanız uygun olacaktır. Gelirinizle alakalı konularda mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız faydalıdır.

YENGEÇ: Gökyüzü bir yandan kabınıza sığmayan bir enerji ile ruhunuzu coştururken diğer yandan cesaretinizi ortaya koymanız gereken konularda ağırlaşmanıza sebep oluyor. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun zekanızı iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Bugün enerji seviyenizi yükseltmek için gayret etmelisiniz. Hedeflerinize ve yapmanız gerekenlere odaklanın. Yakın çevrenizden gelecek fikirleri değerlendirin. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınız da ise beraberliği olmayan Yengeç’ler bugün tanıştığınız insanların bir anlık cazibesine kapılarak yanlış kararlar verebilirsiniz. Beraberliği olmayanlar ise seçimlerinizi sadece kalbinizle değil mantığınızın da desteğini alarak belirlemelisiniz.

ASLAN: Yakın akrabalarınızın sizi test eden tavırları öfkenizi uyandırabilir. Yaptıkları iyi niyetli bile olsa özel yaşamınızda olan biten her şeyi öğrenme merakıdır. Kırıcı olmadan uyarılarda bulunmanız yerinde olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda hem fikir olunarak yapacağınız uygulamalar hem ilişkilerinizi kuvvetlendirecek hem de bir alım satımla ilgili yatırımın gerçekleşmesini kolaylaştıracaktır. Özel yaşamınızda huzurlu olmanız için bitirmeniz gereken bir ilişkiyi daha fazla uzatmamalısınız. Genel olarak yaşamınızın her alanında Huzurunuzu kaçıran size rahatsızlık veren insanlar sizin müdahaleniz olmadan yaşamınızdan çıkıp gidecekler.

BAŞAK: Gökyüzü kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirmeniz başkalarıyla nasıl iletişim kuracağınızı istek ve arzularınızı nasıl bir araya getirerek dengeleyeceğinize işaret etmekte. Size yakın olan bir insanla aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir ve özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Son derece cesaretli ve kararlı tavırlar sergileyerek çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Özellikle de iş hayatınızı ilgilendiren konularda bu tavrınızı gün boyunca sürdürmelisiniz. Karşılaşacağınız güç oyunları sizi yıldırmamalı yaptığınız işin bilincinde olun ve taviz vermeyin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda ise beklemede kalın ve sessizliğinizi koruyun. Karşınızdaki insanın size karşı tepkili yaklaşımı kendinizi yeterince ifade edememenize sebep olacağından bu süreçte haklılığınızı ispatlamaya çalışmaya uğraşmayın.

TERAZİ: Gökyüzü aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Terazi’ler eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç te hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

AKREP: Amaçlarınızı biliyorsunuz. Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi harekete geçme zamanıdır. Özel yaşamınızda yeni bir ilişkinin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla daha fazla vakit geçirerek onu iyice tanımaya çalışın. Farklı özelliklerini öğrenerek ilişkiyi daha ileriye götürmekten vazgeçebilirsiniz. Bu süreçte hem özel hem de iş yaşamınızda yapacaklarınızı planlamalı ve kendinize zaman ayırarak kişisel bakımınıza ve sağlığınıza önem göstermelisiniz.

YAY: Hiçbir şey sizi bugün kolay kolay mutlu etmeyecektir. Kendi kendinizi sorgulayacak var olan şartları değiştirmek için çözüm odaklı hareket edeceksiniz. Size yakın olan dostlarınızla duygularınızı rahatlıkla açın ve kendinizi anlatın. Bugün Arabanızı değiştirebilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Arzularınız coşkuludur ve size hayır demek başkalarına zor gelir. Beklenmedik bir para gelebilir ve sizi mutlu edebilir.


OĞLAK: Bugün kişiliğinizin yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmanız için sizleri destekliyor. Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin mesleğinizle ilgili konularda bir projenin ya da grubun fikirlerinize ihtiyacı olabilir çekimser ve ürkek davranmadan sizden istenileni gerçekleştirebilecek güçtesiniz. Özellikle otorite konumundaki insanlarla iletişiminiz mükemmel olacaktır. Sizi keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Özel ve aile yaşamınızda ilişkileriniz de emek verip sevdiğiniz insanların sizi ödüllendirir tarzda yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizden emin cesur ve çekici tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz.

KOVA: Bugün dikkat gerektiren işlerde temkinli olmalısınız. Ani kararlar almaktan ve her çağrıldığınız davete gitme konusunda iki kez düşünmelisiniz. Beklenmedik durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız acele kararlardan uzak durmalısınız. Ailenize zaman ayıracak birlik ve düzeninizi kuvvetlendirerek çözümsüz kaldığınız bi çok konuda onların desteğini alarak yaşanan olumsuzluklardan uzaklaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Kova’lar arkadaşlar ve aile yakınlarınızın aracılığı ile tanışacağınız biri aklınızı başınızdan alabilir. Ruh eşinizi bulabilirsiniz.

BALIK: Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda dış etkiler ilişkinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Kendi aranızda sorunlarınızı çözümlemeye çalışmalı ve dışarıya karşı birlikte güçlü bir tavır sergilemelisiniz. Beraberliği olmayan Balık ’lar geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız ve aklınız büyük bir savaşın içine girebilir.​