Günlük Burç Yorumları(22 Mayıs 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,034
Reaksiyon puanı
57,170
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Bugün, İş hayatınızda dikkatleri çekebilir popülerliğinizi arttırabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminiz de tek taraflı düşünmemeye önem göstermelisiniz bugün. İş ve eğitim hayatınızla ilgili Dikkate almalı ve değerlendirmelisiniz. Mali konularda güvenliğinizi riske etmemelisiniz. Özellikle ortaklıkları olan Koçlar bugün küçük çatışmalar işlerinizin aksamasına izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ROMANTİK bir gün geçirmek için çabalamalısınız.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Bugün özveri ile yaptığınız her şeyin maddi manevi geri dönüşümünü yaşayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. İş ve eğitim hayatınızda zorlandığınız konuları bugün kolaylıkla yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karşı cinsten gelecek bir teklif ile büyük bir sevinci yaşayabilirsiniz. Bugün sağlık sorunlarına dikkat etmenizde fayda var. Özellikle ayak sağlığınız ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün özel yaşamınızda karşılıklı anlayışlı tutumlar sayesinde eş yada sevgiliniz ile birbirinize daha da yakınlaştıracak keyfini çıkartın. İş hayatınızda ise bu hafta beklentilerinizin çok üzerinde kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca toplumca saygı duyulan güçlü insanlarla bir araya gelebilir onlarla tanıştırılabilir önemli kazanımlar iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru eş ya da sevgilinizle birlikte dinlenebileceğiniz kısa bir seyahat planınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bugün Aşk hayatınızda sürprizlere hazır olun. Her türlü zorluğa rağmen AŞK galip gelecek. İş ve eğitim hayatınızda yaşanacak gelişmeler sizleri zorlasa da kararlı olduğunuz takdir de her şey yoluna girecektir. Bugün içinizde ki pozitif enerjiyi dışarıya yansıtmayı başarabileceksiniz bu sayede özel yaşamınızda ki istikrarı iş ve eğitim hayatınıza da yansıtabilir sorun ettiğiniz şeylerin önemsiz olduğuna idrak ederek mutluluğun tadını çıkartabilirsiniz.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün her türlü fevri öfkeli yaklaşım ve kararlardan uzak durmalısınız. Gün sonunda pişman olsanız da iş işten geçebilir dikkatli olun. Bugün özellikle kronik sağlık sorunlarınız konusunda dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise yanlış anlaşılacak tavırlar içinde olmamaya dikkat edin Bekar ve ilişkisi devam eden Aslanlar ise ilişkiniz ile ilgili 3ncü şahıslar ile her şeyinizi paylaşmamaya dikkat etmenizde fayda var

Başak Burcu ♍
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bugün yakınlarınız ile ilişkilerinizde tartışmalar olsa da sakinliğinizi korumaya gayret göstermelisiniz. Aksi takdirde tartışmalar sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızın müadahalaleri can sıkıcı durumlara neden olabilir dikkatli olmalısınız. İlişkinizde ki gidişat onları içten içe rahatsız edebilir insanları kendiniz kadar dürüst görmekten vazgeçmelisiniz artık. Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar bugün aileniz aracılığı ile tanıyacağınız biri sizleri bir hayli etkileyebilir.

Terazi Burcu ♎
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bugün yeni bir iş yeni bir başlangıç yapma gibi bir düşünceniz varsa dikkati elden bırakmamalısınız. Yanlış yönlendirilebilir zarar edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız la hareket etmeli her şeyde mantık yürütmemeniz gerektiğinin farkına varabilmelisiniz. Aşk akılla kavgaya tutuştuğunda kaybeden siz olursunuz.

Akrep Burcu ♏
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bugün iş ve eğitim hayatınızda hiç kimsenin doğrusu ile kendi doğrularınızı yarıştırmamalısınız. Kendinize güvenin istekleriniz konusunda kararlı olun ve bildiğinizi okurken bırakın herkes bildiği yolda ilerlesin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Bekar Akrepler ise geçmişte kalan eş ya da sevgilinizden beklenmedik bir zarar görebilirsiniz dikkatli davranın.



Yay Burcu ♐
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bugün iş hayatlarında yaşanacak olumlu gelişmelerle karşı karşıyasınız. Maddi kazanımlarınız artmaya başlıyor ayaklarınızı yere sağlam basmalı en ufak bir ayrıntıyı önemseyerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise endişeli davranışlardan uzaklaşarak hareket etmeye gayret gösterin.

Oğlak Burcu ♑
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Bugün iş hayatınızda bilgi hırsızlıkları ile karşılaşabilir zor durumda kalabilirsiniz dikkatli davranın. Çok gevezelik beklenmedik zararlar görmenize neden olabilir. Para alışverişlerinde de güvenliğe dikkat etmeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı biraz anlayışlı davranmak sizlere çok şey kazandırabilir.


Kova Burcu ♒
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bugün mesai arkadaşlarınız ya da çalışanlarınız ile aranızda yaşananlar her ne olursa olsun tartışmamaya özen gösterin. Hiç beklenmedik durumlar yaşamak istemiyorsanız şayet. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Kova'lar bugün eşiniz ile finansal konular yüzünden ciddi tartışmalar yaşayarak zoru durumda kalabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar sizler de bugün sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu ♒
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bugün mesai arkadaşlarınız ya da çalışanlarınız ile aranızda yaşananlar her ne olursa olsun tartışmamaya özen gösterin. Hiç beklenmedik durumlar yaşamak istemiyorsanız şayet. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Kova'lar bugün eşiniz ile finansal konular yüzünden ciddi tartışmalar yaşayarak zoru durumda kalabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar sizler de bugün sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz.

Balık Burcu ♓
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bugün iş ve eğitim hayatınızda ne kadar gerçekçi olursanız beklentilerinizin sonuçları o kadar verimli olacaktır sizler için. Özel yaşamınızda ise eşinizle aranızda ki gerginlikleri büyütmemeye dikkat etmeli onun gururunu incitmemeye önem göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Balıklar sizlerde aileniz etkisinde kalarak yanlış kararlar almamaya özen gösterin.​