Günlük Burç Yorumları(22 Şubat 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,037
Reaksiyon puanı
57,171
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün ektiğinizi biçeceğiniz özel bir gün olduğuna işaret etmekte. Son 1 yıldır yaptığınız her şeyin olumlu ya da olumsuz karşılığını alacaksınız. Yüreğiniz alışkanlıklarınız ve yaptıklarınızın mükafatı da olabilir bu sancısı da.. Her ne olursa olsun bu etki sizi ruhsal olarak bir üst sıraya taşıyacak kendinizle yüzleşmenizi kendinizi geliştirmenizi sağlayacak olağanüstü bir etkidir. İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilir ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün baş ve boyun bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz pırıl pırıl bir gün sizleri karşılıyor. Bugün her işiniz yolunda gidecek. Dikkat etmeniz gereken konu: Çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlarını sergilemekten çekinmeyen insanlar. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Boğa’lar, eş ya da sevgiliden gelecek hoş sürpriz karşısında bir hayli duygulanacaksınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Bugün işinizle ilgili kendinizi daha verimli çalışacak stratejiler belirlemelisiniz. Eğer işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız yeni yollar aramalı aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili sizden yaşça büyük insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili uzun zamandır uğraştığınız bir girişiminiz akşama doğru olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin. Özel yaşamınızda ise sürpriz ve keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü keyifli şanslı enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Hemen her konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan uzaklaşacaksınız. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken çevrenizde birikmeye başlayan sahte dostlara karşı uyanık davranmalı ve paranızı sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunu kendi içinizde yaşamak yerine kendisine söylemelisiniz…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü bugün iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızın adil bir şekilde değerlendirmesini yapmanız için harekete geçiriyor sizleri. Böylelikle şu anda rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda daha sağlıklı kararlar alabilecek ve sürekli ertelediğiniz fikirlerinizi hayata geçirebilmek için gerekli cesareti toplayarak girişimlerde bulunabileceksiniz. Bugün zihninizi boşaltın sevdiğiniz insanlarla bir arada olun ve yaşamın güzelliklerini fark ederek sizde payınıza düşeni en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Özel yaşamınız da ise Aşk’ın gücü tüm varlığı ile kendini hissettirmeye devam ederken daha fazla karşı koyma çabası sizi yormaktan başka bir şeye yaramayacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Bugün eş ya da sevgilinizin içten iltifatları ile şımarabilirsiniz. İlişkinizde heyecanının romantizmin yoğun olduğu tutku dolu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz öylesine mükemmeldir ki var olan tüm sorunları aşmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Evli ve çocuk sahibi Başak’lar onlardan gelecek sevindirici bir haber günü daha da keyifli bir hale getirebilir sizler için. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu hafta başı için yapmanız gereken önemli bir işinizle ilgili yapacağınız görüşmeler olmalı…
Günün Olumlaması: Rüzgarın hoş esintisi aşkla ruhumu okşarken Aşkın büyülü sözlerini fısıldarken sevdiğim kulağıma, Gelen günün güzelliği bereketi yağmur olup yağarken üstüme, Sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyor, Yüreğimi aşkla inançla saf tutabilmenin mucizelerini yaşıyorum…

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberin olumlu şekilde sizi mutlu edeceğine işaret etmekte. Kendinize güveniniz ve yanlış anlaşılmanıza sebep olan alışkanlıklarınızdan uzaklaşmanız sayesinde insanlar üzerinde hayranlık uyandırırken olanca çabanızla bunu sürdürmeye devam etmeli ve bu hayranlığı kazanca dönüştürmek için zekice davranmalısınız. Maddi konularda gelirlerinizde ki artış harcamaları da arttırabilir bu dengeyi sağlayarak hareket etmelisiniz. Evli İkiz’ler eşinizin aşırı rahat tavırları ve sürekli iğneleyici sözlerle sizi tenkit etmesi sinirlerinizi bozabilir. Bugün sessiz kalın ve her hangi bir şekilde tartışma içine girmeyin. Bekar Terazi ise birden fazla insanın ilgisi karar vermenizi oldukça güç bir hale sokabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı, kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen kişilere özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen Akrep burçları, Korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı, gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. Maddi anlamda hafta başı ile birlikte şans sizden yana. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Bir çok sıkıntınızı arkanızda bırakarak yepyeni ve özel bir döneme giriyorsunuz. Özellikle iş ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda yaşadığınız olumsuzlukları geçmişte bırakarak hareket etmeyi başarabildiğinizde başarınızı başarı katacak ve ilişkilerinizi iyileştirerek mükemmel bir hale getirebileceksiniz. Çok çalışarak azminizle bir çok bilgi ve başarıya ulaşabileceğiniz statünüzü yükseltebileceğiniz bu özel zamanı çok iyi değerlendirin. Eş ya da sevgilinizle ortaklaşa yaptığınız işlerde ise büyük bir başarı ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ay’ ın kutsal ışıkları ruhumu ve karanlık düşüncelerimi aydınlatıyor şimdi. Bembeyaz arınmış ruh ve düşüncelerimle hedeflerime güvenle yürüyor kendime güveniyorum.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda ise özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Bugün burcunuz da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak ve cesur davranışlar içinde isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Kova ’lar bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliği iş hayatınıza vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte, İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. Uzun süredir sabrettiğiniz konularda isyan bayrağını çekebilir ve ilişkinizi sorgulayarak haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz tavırlarını düzeltmesi için eşinize ciddi bir uyarı yapabilirsiniz. Kıskançlıkların sebep olacağı tartışmalara karşı ise tahammül göstermeniz oldukça güç. Bu süre içinde bekar Balık’lar kısa süreli ilişkiler içine girmekten uzak durmalı anlık heveslerle duygularınızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz.​
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Burcun her ne kadar para gelecek diye seni keklesede @Harunnn60 :F Şu yönü iyi ama kayışları koparma diye her gün sana güç veriyor :A :A :A

Kova olanlar,
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir.
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Burcun her ne kadar para gelecek diye seni keklesede @Harunnn60 :F Şu yönü iyi ama kayışları koparma diye her gün sana güç veriyor :A :A :A

Kova olanlar,
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir.
Doğru diyor bu durumları :A