Günlük Burç Yorumları(17 Şubat 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,033
Reaksiyon puanı
57,169
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Bugün aile hayatınızla ilgili gelişmeler istediğiniz şekilde ilerleyecek ve sabrınızın mükafatını alacaksınız. Sakinlik ve denge fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamanızı yaşamınız için çok daha sağlıklı ve doğru kararlar almanızı sağlayacak. İş hayatınızda risk getiren yeniliklerden uzak durmalı ayrıntıları fazlası ile önem vererek hareket etmelisiniz. Finansal anlamda kazancınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı şekilde ilerleme sağlayacak sezgilerinizle bilginizi sentezleyebilmiş olmanın faydasını her anlamda göreceksiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
İş hayatınızda olabildiğince verimli olacağınız fırsat ve imkanlar söz konusu. İş görüşmelerinizde gizliliğe önem vermeli ve tamamlayıp uygulamaya geçinceye kadar kimseye bişeyden bahsetmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal dengeleri sağlamakta zorlanabilir, Eş yada sevgilinizin size olan tutumundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Size karşı saldırgan ve kırıcı bir tutum sergileyebilir. Ne sessiz kalıp sizi kırmasına izin verin nede tartışmayı alevlendirecek davranışlar sergileyin. Dengeyi sağladığınız takdirde sorunlar aşılacaktır….

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında cesur davranın ve parlak zekanızı yapmanız gerekenler için kullanın.. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu duygusal meseleleri ele alış şekliniz. Hemen her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz, Üzebilir sonunda en çok üzülen taraf siz olabilirsiniz. Adil davranın kendinize de birlikte olduğunuz insana’da pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar İkizler sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü hayatınızın kontrolünü ele almanız için destekliyor sizleri. Rahatsızlık duyduğunuz mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır isteklerinizi belirlerseniz yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır. Aşk hayatınızda ise şartları zorlamamanız gereken bir gündesiniz…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü olmasını istediğiniz inandığınız hemen her konuda yaşanacak süpriz gelişmelere işaret etmekte. İnancın gücü yaşamanızın her safhasında etkili bir şekilde kendini gösterecek. Adeta yeniden yapılanacak kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Maddi konularda geçmişte yaşanan aksiliklerden aldığınız dersleri profosyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Bugün iş hayatınızda olumsuz enerjileri üzerinize çekmek istemiyorsanız kaygı ve endişelerinizi kontrol altına alın. Aksi halde kaygılarınız yazınızı kışa çevirebilir. İş görüşmelerinizde sağ duyulu davranın ve duygularınızı iş hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin. İş birlikleri ve fikir alışverişleri hafta boyunca kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun zaman once yaşanan hoş olmayan bir durum tekrar gündeme gelebilir eskiyi deşmek ilişkinize sadece zarar verir.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Bugün kiminle nerede ne konuştuğunuza çok dikkat edin. Kelimler size pahalıya mal olabilir. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Her doğruyu her yerde söylemek değildir marifet doğru olanı doğru zamanda söylemektir. Bunu aklınıza getirin ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Özel yaşamınızda ise; Evliyseniz eşin yakınları ya da arkadaşları yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinize anlayışla davranır ve olan biteni anlatması için ona şans verirseniz sorun ettiğiniz konular çözüme kavuşacaktır. Bekar Terazi’ler sizlerde aşktan korkup daha nereye kadar saklanabilirsiniz. Unutmayın Aşk geldiği anda kapıyı çalmadan yüreğinize girer…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü sorunlu bir evlilik içinde olan Akrep’leri zorlayacak tartışmalarla karşılaşabilecekleri yönünde uyarıyor. Bugün kimsenin sizi üzmesine yıpratmasına izin vermeyin. Bitmiş bir ilişkiyi yüreğinizi daha fazla kanatarak götürmeye çalışmanız sizden başka kimseyi üzmeyecektir. Bilmelisiniz ki bitmiş bir şey sizi sadece tüketir… İş hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız heyecen verici gelişmelerle moral bulabilir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar Akrep’ler aşk hayatınızda cesur davranırsanız kazanan siz olacaksınız….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü sorunlu bir evlilik içinde olan Yay’lar zorlayacak tartışmalarla karşılaşabilecekleri yönünde uyarıyor. Bugün kimsenin sizi üzmesine yıpratmasına izin vermeyin. Bitmiş bir ilişkiyi yüreğinizi daha fazla kanatarak götürmeye çalışmanız sizden başka kimseyi üzmeyecektir. Bilmelisiniz ki bitmiş bir şey sizi sadece tüketir… İş hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız heyecen verici gelişmelerle moral bulabilir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar Yay’lar aşk hayatınızda cesur davranırsanız kazanan siz olacaksınız….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü bugün evli Oğlak’ları ben merkezli düşünmemeleri konusunda uyarıyor. Her konuda kendinizi haklı görür eşiniz üzerinde sessizliğini korumasına rağmen baskı kurmaya devam ederseniz. Sizinle tartışma içine girmeden RADİKAL bir karar alabilir. Sarsıcı bitişler yaşamak istemiyorsanız, Akıllı davranın ve egonuzun yüreğinizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş hayatınızda ise girişimleriniz olumlu sonuçlanacak ve yeni kapıların size açılmasını sağlayacaktır. Bekar Oğlaklar sizlerde karşı cinsin üzerinde olduğunuzdan farklı etkiler bırakıp hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü sıradışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşince iş hayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular gün boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü iş hayatınızda zorlandığınız konularda yaşanacak olumlu etkilerle var olan şartlarda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Olabildiğince girişimci ve aktif davranın. Maddi manevi olumlu etkiler gğn boyunca sizlerle. Ailenizle bağlarınızın güçleneceği sizi bir araya getirecek olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantizmi yeniden canlandırabilir, İlişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aşk’ın zaferi hayatınızda farkına varamadıklarınızın farkına varmanızı sağlayacak.
 
Son düzenleme: