Fenerbahçe'de Caner Erkin Defteri Kapanıyor!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,290
Reaksiyon puanı
33,510
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden önce Caner Erkin kadro dışı bırakıldı

Kadro dışı bırakılmasının sebebi olarak Fenerbahçe teknik direktörü ile yaşadığı sorun olduğu ögrenildi.

Alınan istihbarata göre teknik direktor Victor Pereira ilk 11'i tahtaya yazdı Caner Erkin ilk 11 de yer almadigini gorunce Victor Pereira'ya yuklenerek ben 11 kisilik kadroda yoksam beni 18 kisilik kadroya da almayın diyerek takıma isyan etti.

Bu konuyla ilgili Fenerbahçe'nin resmi hesabindan bir açıklama geldi ve Caner Erkinin defterinin kapatılması an meselesi. Canerin önümüde ki sezon İnterde forma giymesi bekleniyor.

İşte o açıklama:
"Bugün oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira'nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira'ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.
Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir."
f59caee67e9b3e7a24e26bece5a09ae4.jpg
 
Son düzenleme: