Erkan Can 'Ben Bu Cihana Sığmazam' Kadrosunda! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,072
Reaksiyon puanı
57,264
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2301445_810x458.jpg


Erkan Can 'Ben Bu Cihana Sığmazam' kadrosunda!

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Onur Tan'ın oturduğu, başrolünde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı dizinin kadrosuna Ekabir karakteriyle usta oyuncu Erkan Can dahil oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle her salı 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,072
Reaksiyon puanı
57,264
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Erkan Can, Oktay Kaynarca’nın (Cezayir) kadim dostu Kocacıklı Koca Ekâbir karakterine hayat verecek. @Yakamoz-Asi @ömer karataş @Angelica @cokiyitvci @serhatt
Balkan Harbi’nden sonra Makedonya’nın Kocacık Köyü’nden göç eden büyük dedesinin adını vermişler Ekabir’e. Yerleştirildiği Bursa’da ölünceye kadar pencerenin önünde oturup, hep Balkanlara doğru bakmış Dede Ekabir. Soranlara, “en azından havası gelir belki köyümün. O yüzden hep o tarafa doğru bakarım” dermiş. Mustafa Kemal’in babası Ali Rıza Efendi ile aynı köyden olmakla hep gurur duymuş. O yüzden, “bu devlet, bize köylümüzün emanetidir” cümlesini düşürmezmiş ağzından, çocuklarına da miras olarak bırakmış. Torun Ekabir, on yaşında atılmış hayata, simit ve limon satarak. Sokaklarda büyümek hem erken yaşta olgunlaştırmış Ekabir’i, hem de ticareti öğrenmiş bu sayede. İlk eylemini pazardan tezgahını kaldırmakla tehdit eden pazarcı esnafına karşı gerçekleştirmiş. 12 yaşında adam bıçaklamadan almış ilk sabıkasını. Sonrası da çorap söküğü gibi gelmiş. Islahhanelerde ıslah olmak yerine daha fazla suç işlemeyi öğrenmiş. Yirmili yaşlarının başında Cezayir’le tanışmış. Aynı ülküyü paylaşmasalar da aynı duyguyu paylaşan bu iki adam, kendilerine İstanbul’u ite çakala bırakmamak gibi bir misyon seçmiş ve omuz omuza çarpışmışlar. Ta ki, Cezayir ölene kadar.
FgD6GsAX0AQGrxb

FgD6GtJXgAEvZv8
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
EDHO gibi olacak herhalde, babaları toplayacaklar yavaş yavaş. :A

EDHO’nun gediklilerinden Sevil Akı da dahil olmuş bu arada diziye, bilmiyorum konusu açıldı mı. :A
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş