Ayla’ya bak... SILA mısın be kardeşim...
Yarı finalde 0'a karşı galibiyet forum tarihinde görülmemiş bir şeydir herhalde Şerlok beyciğim Birisi hayrına İstanbul Kırmızısı'na oy atsın bariAyla’ya bak... SILA mısın be kardeşim...
İstanbul Kırmızısı tamamen kadrosu yüzünden buraya kadar yükseldi yoksa pek iyi bir film değildi.Oylamadaki ilginçlik yada eşleşme bahtsızlığı... Yarıfinale gelen İK şuan Sıfır oyda.
Yarı finalde 0'a karşı galibiyet forum tarihinde görülmemiş bir şeydir herhalde Şerlok beyciğim Birisi hayrına İstanbul Kırmızısı'na oy atsın bari
21-0 olmuş @mesmeso61 etkinliğin kurucusu olarak sen İstanbul Kırmızısı'nı oyla bari. Yazıktır günahtır, böyle skor mu olur, acıdım adamlaraDemek forumumuzun en büyük değerlerinden olan SILA bile bunu daha önce hiç yapamadı Utku beyciğim, sanırım bir ilki yaşayacağız çünkü Ayla 20 oya ulaşmış. İstanbul Kırmızısı ise hala sıfır...
Biri gıcıklık yapacak diye korka korka giriyorum konuya.Sakın öbür filme oy vermeyin forumda bir ilk olacak aman ha
Öyle vallaha daha da var zaman 2011'den beri böyle bir olay görmedimBiri gıcıklık yapacak diye korka korka giriyorum konuya.
Ben de hiç hatırlamıyorum.Öyle vallaha daha da var zaman 2011'den beri böyle bir olay görmedim
Gördüğüm en fazla fark Legend Killer'le yarıştığımız zaman çeyrek finalde 13-2 mi ne yenilmiştim en favori üyedeBen de hiç hatırlamıyorum.
21-0 olmuş @mesmeso61 etkinliğin kurucusu olarak sen İstanbul Kırmızısı'nı oyla bari. Yazıktır günahtır, böyle skor mu olur, acıdım adamlara
Sakın öbür filme oy vermeyin forumda bir ilk olacak aman ha
Biri gıcıklık yapacak diye korka korka giriyorum konuya.
Fazla da mesaj yazıp gündeme getirmeyelim tarihe geçince hep birlikte kutlarız.Aman diyeyim @mesmeso61 sakın yapmasın öyle bir şey Utku beyciğim, forum olarak bu ilke hep beraber tanıklık etmek istiyoruz. Tarihe geçecek bu an...
Bu onura SILA sahip olmalıydı Şerlok beyciğim. Paramparçayım...Aman diyeyim @mesmeso61 sakın yapmasın öyle bir şey Utku beyciğim, forum olarak bu ilke hep beraber tanıklık etmek istiyoruz. Tarihe geçecek bu an...