2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

  • Fks14

    Oy: 6 33.3%
  • Neferet

    Oy: 12 66.7%

  • Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BesaleT

Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,481
Reaksiyon puanı
5,692
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
Konuyu baştan sonra okudum. Öncelikle benim forumda olmadığım dönemde yaşanan bu tartışmaya oldukça üzüldüğümü belirtmeliyim.

Forum Oyunları, Konu Dışı ve mesaj sayılarıyla ilgili diğer konulara girmeden bir şeyler yazmak istiyorum. Bu konuyla ilgili detaylı açıklama az sonra yapılacak zaten.

Şimdi konuya dönelim:

Öncelikle Fks14 bu konuda haksız olan taraf. Yarı finale kadar yükselerek büyük bir başarı elde etmiş bir kişinin "Ben finali hak ediyorum" şeklinde bir açıklama yapması son derece yanlış. Üstelik bunu yapan kişi FF Moderatörü ise.

Şunu kavramak gerekiyor. Forumda başarı sadece somut yönlerle değil soyut yönlerle de elde edilir. Mesaj sayısı, konu sayısı gibi şeyler başarıyı belirlemez kesinlikle. İşin soyut yönü ele alındığında son yıllarda forumdaki en başarılı kişi kesinlikle Neferet'tir. Bilindiği gibi geçen yıl da rahat bir şekilde En Favori Üye seçilmişti.

Okudum birçok mesajında Şubat'tan beri üyeyim falan yazmışsın. Tamam Şubat'tan beri üyesin ve TV bölümünde gerçekten iyi işler yapıyorsun ama karşındaki kişi senden çok daha önce de vardı. En Favori Üye 2010, Mart 2010'da yapılmış. Bu durumda En Favori Üye 2011'in kapsama alanı Mart 2010 - Ağustos 2011 aralığıdır. Bu sürecin büyük bir kısmında (senin daha üye bile olmadığın kısımda) Neferet benle birlikte en aktif kişi durumundaydı. Ayrıca senin üye olduğun kısımdan sonra da yöneticiliğini son derece başarılı bir şekilde sürdürdü. Bugün bu forum dimdik ayaktaysa bunda en büyük paylardan biri de Neferet'indir hiç şüphe yok ki.

He diyelim ki sen, Neferet'ten her konuda daha iyisin. Neferet çok kötü bir üye olsun. Forumda 200 mesajı, 25 konusu olmuş olsun sadece ve oylamada yine bu sonuç olsun. O zaman bile itiraz etmek son derece yanlış olur. Herkes, bu forumda üyelerin verdikleri oylara saygı duymak zorunda. Senin yapman gereken kendi hatanı aramak olur.

Tekrar şu anki duruma dönecek olursak sen yarı finale gelerek zaten iyi bir başarı göstermişsin. Bence seninle aranda çok fazla fark olmayan cevaa, emreemreu gibi kişiler çeyrek finale bile çıkamadan elendiler. İtiraz ettiler mi ? Hayır. Bu şekilde davranarak anca kendini düşürürsün.

Sonuç olarak eğer başarılıysan bırak seni başkası övsün, sen kendini değil. Zaten kendini öven kişiyi, kimse övmez. Kendi kaybeder yani...

Bundan sonra bir FF Moderatörüne yakışır şekilde davranmanı umuyorum. Aksi takdirde moderatörlüğünün de tehlikeye girebilir...

Bu muydu sorun ? primavera'nın dediği ?
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
şimdi olsa fks 14 kazanır o zaman yeniymiş şimdi neferete oy veren çıkmaz forumun yarısı tanımıyor :))
 

Frank Slade

Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
Niye ölmüş konuyu hortlatıyorsunuz.Bende nereden çıktı bu oylama diyorum.:bağır:
 

Prncss..

Emekli
Katılım
24 Nisan 2007
Mesajlar
10,366
Reaksiyon puanı
294
Puanı
305
neferet forumda gerçekten iyi işler yapmış ve forumu ayakta tutan kişilerden birisiydi. bunu kimse ne şimdi ne de bundan 1yıl önce inkar etmedi edemez.
şimdi bile forumda olmuş olsaydı sevilirdi hiç şüphem yok..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...