Diriliş "Ertuğrul" 63. Bölüm Yorumları

HarzeM

Favori Üye
Katılım
6 Temmuz 2015
Mesajlar
1,949
Reaksiyon puanı
2,471
Puanı
250
Yaş
31
Konum
Antalya
Bölüm çok iyiydi. Zaman nasıl geçti bölüm nasıl bitti hiç anlayamadım. Bu sezonki tema aşırı hoşuma gitti. Bana kuru aksiyon değil böyle iki taraf arasındaki zeka savaşları daha zevkli geliyor. Bu sezon da bunu bol bol göreceği Simon ve Ertuğrul arasında. Müthiş bir sezon olacak gibi. Ertuğrul bu sezon tam bir bey resmen. Duruşu, hareketleri, konuşmaları, olaylara bakış açısı çok çok iyi işlenmiş. Karizmasıyla zaten izlerken muazzam keyif aldırıyor.

Yeni karakterlerden ısınmadığım olmadı henüz. Aliyar zeki, kurnaz ve akıllı bir karakter. Tabi yürekli de gözüküyor. Direk ısındım karaktere. Aslıhan'la o Çavdar obasında tek seveceğimiz karakterler olur gibi. Ural zaten kötülükte master yapacak bir karakter olduğunu şimdiden belli etti. Hırslarıyla başına çok bela açacak belli yani. Ki bunu oyuncu müthiş yansıtıyor. Karaktere ısınmamı sağladı bu. Kötü karakterler de sevilebilir sonuçta. :A

Kötü karakter dedik Simon'dan da bahsedelim. Karakter Titus'a ve Noyan'a göre daha kurnaz, daha zeki. Onlar kadar iyi dövüşebileceğini sanmıyorum ama o da belirli bir seviyededir elbette. Hemen kıyaslamalara girişmiş herkes tabi. :A Az sabredin hele daha 2 bölüm oldu. Karakterin potansiyeli var. Ertuğrul'la her türlü aşık atabilecek kapasiteye sahip bence. Oyuncu da çok iyi canlandırıyor. Ha Simon diyince Maria'dan bahsetmeden olmaz. Bu bölüm de büyüledi beni. Müthiş karakter olmuş. Hem güzelliği, hem zekasıyla aldı götürdü resmen. Turgut'la arasındaki bakışı falan sanki ilerde bir şeyler olacak gibi. :bhr:

Yeni sezondan bahsetmek istediğim ayrıca müzikleri. Çok iyi yeni temalar var. Dizinin zaten iyi olan listesine yeni eklemelerle eskiler harmanlanarak müthiş bir soundtrack oluşmuş. Bu sezon yine müzik bazında çok keyifli sahneler izleyeceğiz.

Bölüm sonundan anladım ki işler çok kızışacak. :) Turgut'un şanssızlığı bi bitmedi. Adam sürekli bir yerlerde esir düşüyor. :A Neyse en azından bidahaki bölümde obaya dönüyor fragmandan gördüğüm kadarıyla. 1 hafta çabucak geçer umarım. :)
+1 :)