Chuck Finaliyle Ağlatacak

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,106
Reaksiyon puanı
49,773
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
2007 yılından bu yana ekranlarda olan ve final sezonu devam eden Chuck'ın yaratıcılarından Josh Schwartz'ın Chuck severlere dizinin finaliyle ilgili mesajları var!


Schwartz yaptığı açıklamada dizinin duygusal bir finali olacağının sözünü verdi. TV Line'a konuşan isim ''Final esnasında çok az kuru gözlü izleyici olacağını tahmin ediyorum! Gerçekten duygusal anlar yaşayacağız'' ifadelerini kullandı.


NBC ekranlarında 5 sezondur izleyicileriyle buluşan Chuck, 27 Ocak'ta yayınlanacak dizinin final bölümüne yakışır 'Chuck vs. the Goodbye' isimli bölümle sevenleriyle vedalaşacak.


Aynı zamanda serinin idari yapımcılarından olan Schwartz, Chris Fedak tarafından kaleme alınan final bölümünün uzun süreli izleyiciler için mükemmel bir çözümleme olacağını ifade ederken ''Tüm Chuck fanlarının final bölümünden memnun olacağını düşünüyorum'' şeklinde konuştu.


Son olarak konuk oyuncu haberlerini hatırlatalım: Charlie's Angels'in eski yıldızı Cheryl Ladd, Sarah'ın (Yvonne Strahovski) annesi olarak sezonun sekizinci bölümünde diziye dahil oluyor. Esi CIA ajanı ancak artık casusluk yapan Nicholas Quinn isminde kötü bir rolle karşımıza çıkacak Braveheart'ın yıldızlarından Angus Macfadyen dizinin dört bölümünde karşımızda olacak. Tecrübeli aktrist Bo Derek ise sezonun onuncu bölümünde Chuck izleyicileriyle buluşacak.