2014 Begin Again (2013) Film Bilgileri & Yorumları

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
1980929.jpg


Begin Again (2013)

Türü: Komedi, Dram, Müzik,, Romantik
Yönetmen: John Carney
Senaryo: John Carney

Oyuncular:
James Corden
Keira Knightley
Mark Ruffalo
Hailee Steinfeld
Mos Def

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Hayallerini New York’ta gerçekleştirmek isteyen sevgilisinden ayrılmasıyla Gretta'nın iniş çıkışlarla dolu hayatı da değişir. Burada bir başına kalan Gretta, şans eseri tanıştığı bir yapımcı sayesinde kaderine meydan okuyacaktır...

Filmin Fragmanı

 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
İzleyecek olduğum filmler arasındaydı. Mark Ruffalo ile Keira Knightley, oyuncu kadrosunda dikkat çekiyor. Bir de müzikal bir film. Yönetmen John Carney'nin 'Once' isimli filmini izlemiştim, iyiydi. Burada da o sağlamlığı yakalamıştır. Bunu görmek için önce izlemem lazım tabi ki. Bir ara izlerim. :)
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,736
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Filmi izleyeli 4-5 gün oldu, konusunu bekledim yorum için. :) Bu filmden önce Zodiac'ı izlemiştim ve iki Mark Ruffalo filmini üst üste izlemem ilginç oldu. Söze de ondan başlayalım o zaman. Son dönemde sıkça karşıma çıkmayan bir isim kendisi ve özellikle bu filmden sonra sevdiğim isimler arasına girmeyi başardı.

Filme geçecek olursak zaten iyi bir film bekliyordum ve beklediğimi de buldum. Oldukça samimi, hoş bir filmdi. Daha ilk dakikalardan itibaren kolayca kendine bağladı ve farklı kurgusuyla sonuna kadar kendine bağlamayı başardı.

Özellikle müziği sevenler, müziğe dair filmleri sevenler için kaçırılmaması gereken bir yapım. Filmde pek çok güzel şarkıya rastlamak mümkün.

Filmin en önemli artılarından biri de şüphesiz Keira Knightley idi. Daha çok gösterişli rollerde izlemiştim bugüne kadar kendisini ama burada çok daha sade bir rolde karşımıza çıktı ve ben çok olumlu buldum performansını. Hatta bence Oscar muhabbetlerinde en azından adaylık için adının geçmesini gerektirecek kadar iyiydi.

Bu arada Violet karakteri de bence filme çok şey katmış. O karakteri oynayan oyuncunun (Hailee Steinfeld) henüz 18 yaşında olduğunu ve 4 yıl önce Oscar adaylığı aldığını öğrenince şaşırdım. :)

Neticede bu yıla dair izlenmesi gereken hoş filmlerden biri.

8/10
 

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Katılım
12 Mayıs 2011
Mesajlar
9,085
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Şöyle eğlenceli bir film arıyordum ve aradığımı buldum.Böyle "feel-good" tarzı filmlere bayılıyorum.Bu film aynı yine bu yıl çıkan Chef filmine benziyor ana hatları itibariyle.

Filmin kurgusu çok hoş ve havada kalan bir şey yok.Şarkıları mükemmel.

Keira Knightley ve Mark Ruffalo arasındaki uyum çok iy.Çok sıcak bir film olmuş.Özellikle Keira Knightley mükemmel oynamış.Keira'nın sesi de çok iyiydi.

İyi ki izlemişim çok başarılı bir film.Müzikal sevmem ama bu film çok hoş olmuş aynı zamanda da çok sıcak.Şarkıların kalitesi de filmin en büyük artısı.

Şu sahne de çok güzeldi:

Dan'in barda kafasında yaptığı anlık düzenleme çok güzeldi.Onun dışında dışarda yaptıkları albümün sahneleri de çok güzeldi.

Herkese öneriyorum her şeyiyle başarılı bir film.Böyle filmler hep olsun.:)

8/10
 

BesaleT

Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,472
Reaksiyon puanı
5,685
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
Filmi yine yazın izlemiştim ama yorum atmadığımdan dolayı şimdi yazıyorum. :)

Mark Ruffalo sevdiğim bir oyuncu ilk olarak da Reese Witherspoon'la oynadıkarı Cennet Gibi filmiyle tanımıştım tabi baya yaşlanmış o zamana göre. :) Keira ise zaten herkesin bildiği Karayip Korsanları ile tanıdık en azından ben tanıdım. :) İkisi de birleşince hoş bir film ortaya çıkmış çok mu iyiydi çok iyi diyemem ama güzel bir zaman geçirmek için izlenebilir bir film olmuş.

7.5/10