Beşiktaş - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur Maçı | Haber ve Yorumlar

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,038
Reaksiyon puanı
29,444
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
@HeisenBerg tosic kendi kalesine atar diye espri yaptım adam kırmızı kart gördü bence @destere seyretmeliydi tam gerilim maçıydı @HeisenBerg @destere maçta bir an Poyraz karayel müziği çalıcak zannettim

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

cevaa

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
40 bin kişiyi kendi stadlarında tek başına rezil rüsva eden kişiye RvP denir :D:D:D
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,038
Reaksiyon puanı
29,444
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
@cevaa lensin ortasında tosic in üstünden atsa tosic kendi kalesine Atardı robin van persie koşup pen altı yaptırırdı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,038
Reaksiyon puanı
29,444
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
@HeisenBerg lens orda şutu attığında robin van persie topu kapıp ordan atabilirdi işte tosic baskıya düşüp kendi kalesine atardı Her türlü en mantıklı oynayan lensti söylüyim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım için biraz üzüldüm fanatik beşiktaşlı kendisi oyüzden böyle normal galibiyet olmadı işte 11 e 11 e bir atak aldık ondada lense gelen topa robin van persie koşsa ya tosic stresten penaltı yapardı kendi kalesine atabilirdi onun kafası hep kendi ağlarına gitti konya maçında @HeisenBerg ben biraz daha sakin tutmaya çalışırdım sakin olan takım kazanır
 

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Maçı milyonlarca kişi naklen izledi. Yani sahadaki çirkef ve karakter yoksunu haysiyetsiz futbolcuları milyonlarca Türk insanı izledi.

Siyasette olsun spor da olsun kimse yaptıklarından dolayı ne istifa ediyor ne özür diliyor ne de utanıyor. Ben önceki akşam sahada yaşananlardan dolayı utandım.

Şu adam 2 yıldır kalecilik yapmıyor. En son lig maçında kaleyi bulan 4 şutta da gol yedi. Hem de önünde Kjaer-Skrtel ve onların önünde de 3 defansif orta saha oynamasına rağmen. Peki bu adam hala nasıl FB kalesini koruyabiliyor? Örnekte görüleceği üzere büyük maçlarda çirkeflik yaparak ya da basket maçına gidip Galatasaray'a küfür ederek taraftarına şirin gözüküyor. Memlekette öyle bir ahlak erezyonu yaşanıyor ki, pislik yapan el üstünde tutuluyor.

Atiba'yı fırlatıyor, 1 kişi çıkıpta penaltı değil diyemez heralde?


Analar bunlar gibisini doğurmamıştır. 1 Volkan Demirel 2 Emre Belözoğlu.

C4A0Ug9W8AA3AYS.jpg


Gelelim sahada hakkıya oynamaya çalışıp alınteri döken futbolcuların emeğini çalan hırsız Van Persie'ye...

Beşiktaş sahada futbol oynamaya çalışan taraf. Maç 11'e 11 oynanırken rakip kaleye 7 şut çekmiş, Fenerbahçe ise 0. Beşiktaş 10 kişi kalana kadar Van Persie'nin ayağına bir kez top değmemiş. Advocaat o kadar korkmuş ki, 70'lerin futbol anlayışı Mehmet Topal ile Talisca'yı, Souza ile Atiba'yı ve Alper ile de Oğuzhan'ı adam adama eşleştirmiş. Amaç kavga dövüş tüm pisliği yapıp orta sahayı geçirtmemek.

Maçta bir ara Van Persie peş peşe Oğuzhan'a 2 defa eliyle vurdu, hakem bunlara seyirci kalmayıp 1 sarı kart gösterse Tosic'e şu hareketi de yapamayacaktı. Ali Palabıyık ligimizde her şeye kart gösteren bir hakem fakat önceki akşam Fenerbahçeli oyuncular, özellikle Van Perise maçın içine ederken sadece izlemekle yetindi.

Tosic'e tabanla kasığına girdiği hareket, aynı zamanda eliyle de yere seriyor.


Taraftara dil çıkarması...

C4CYYXNWIAA7vG7.jpg


Yine taraftara defalarca küfür etmesi...


Golden sonra kayarak yaptığı hareket. Aynı hakem daha geçende Konyaspor'dan Bajic'e ikinci sarıyı gösterip oyundan atmıştı.


Tosic'e yaptığı tombala. Liseliler bilmez, aynı hareketten Pascal Nouma 20 maç 7 ay ceza almıştı. (Birileri adaletten mi söz etti?)

C4CUj0QWMAYB2jf.jpg


Beşiktaş iyi gittikçe K-U-D-U-R-U-Y-O-R-L-A-R

Merak etmeyin hepinizi üst üste koyup şampiyon Beşiktaş yazdıracağız.