Acun Nihat'ı Bozdu...

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
Survivor'ı Derya kazandı

Survivor Ünlüler- Gönüllüler Derya Büyükuncu'nun şampiyonluğu ile sona erdi. Nihat Doğan, kazanmak için alacağı paranın yarısını okul yaptırmak için bağışlayacağını söyledi. Hemen müdahale eden Acun Ilıcalı, zaten yapılan anlaşma gereği büyük ödülün yarısının bir hayır kurumuna bağışlanması gerektiğini söyledi.




Yarışmanın şampiyonunu SMS sonuçlarının belirleyecek olmasına tepki gösteren Nihat, kendisinin yarışmanın finalinin düzenlendiği Kıbrıs'ta rakiplerini oynadıkları oyunlarda yendiğini belirterek, 'Ben buraya kazanarak geldim, Eğer Derya bugün şampiyon olursa SMS şampiyonu olmuş olur, ben de Survivor şampiyonu olurum' diyerek tepkisini dile getirdi.
ACUN, NİHAT'I BOZDU
SMS oylaması henüz sonuçlanmamışken elemeye kalan yarışmacıların yaptıkları konuşmalar bir gerçeği ortaya çıkardı. Nihat Doğan, yarışmayı kendisinin kazanması durumunda 500 bin TL'nin yarısıyla okul yaptıracağını açıkladı. Ancak bu açıklamaya Acun Ilıcalı hemen müdahale ederek gerçeği açıkladı. Ilıcalı, sadece ünlüler arasında yapılan anlaşma gereğince para ödülünün yarısını bir hayır kurumuna bağışlayacaklarına dair sözleşme imzalandığını açıkladı.
fft16_mf1427598.Jpeg

SON KONUŞMA TARTIŞMAYA DÖNDÜ
Derya: Bu macerayı yaşamak istedim. Gelecekte çocuklarıma torumlarıma anlatacak bir macera olsun istedim.İkincisi insanların gerçek Derya'yı görmesini istedim. Yarışmalar sonrası haberlerimiz çıkıyor ama Türk halkının beni yeteri kadar tanıdığını düşünmüyorum. Haberler kişiliğinizi ortaya koymuyor. Tabii ki büyük ödülü kazanmak. 2012'de olimpiyatlara gideceğim. Böylece 6'ncı kez olimpiyatlara giderek insanlık tarihinde bir ilki başaracağım. Olimpiyat madalyası ülkemize kazandırmak istiyorum.
Nihat: Derya SMS ajitasyonu yapıyor. Derya, federasyondan atılmış bir sporcudur. 5 kere finallere gitti, bir kere finallere kaldı mı? Aramızda para toplardık, sponsor olurduk. Göderirdik olimpiyatlara. Burada da yarışmasına gerek yoktu.
Derya: 25 sene ülkemi başarıyla temsil ettim. Başarlı oldum olmadım, bu halkımız takdiridir. Federasyondan da atılmadım, Türkiye'den de atılmadım.
Nihat: Atılma değil federasyon lisansını iptal etti. Hiçbir zaman da bir Naim Süleymanoğlu da değilsin.
Derya: Hiçbir zaman şu insanım demedim. Federasyondan da atılmadım. Federasyon geçen yıl bana 8 ay maaş verdi. Yoktan bir nedenden dolayı bunu iptal etti. Ben olimpiyat barajını geçersem kimse olimpiyatlara gitmeme engel olamaz. 5 kere olimpiyatlara hakkımla gittim, inşallah 6'ncıyı da yapıcam.
 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
hehehe nihat dogan'a kapak olmus, hani kendisi hakkinda çok iddiali konusuyordu?
 

Frank Slade

Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
Nihat Doğan en sempatik yarışmacılardan biridir.Özü sözü bir.Bu adam ne yaptıda bunu dışladılar? Diğerleri çekemedi Nihat'ı.Nihat ve Taner en kalbi temiz en iyi kişilerdir.Nihat hakketti bu yarışmayı.Sms ile şampiyon belli oluyor ne biçim iş bu.Bana kalırsa gerçek survıvor Taner.Yarışamalrda sonuncu olan elenseydi keşke.Çünkü derya sonuncu oldu.Bu yarışmayı hakeden 2 kiş:Nihat-Taner.