Abdurrahim Albayrak Başkanlık İstiyor!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,279
Reaksiyon puanı
33,503
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
Galatasaray'ın eski isimlerinden Abdurrahim Albayrak, gelecek sene yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylığını koyacağını açıkladı.

933f16829c583cd12e2147dbbe3f34ad.jpg


Dün gerçekleştirilen mali kurul'da Ntv Spor'a özel açıklamalarda bulunan Albayrak, Dursun Özbek ve yönetiminden rahatsız olduğunu belirtirken, sözlerine şöyle devam etti.

''Galatasaray ile ilgili ciddi endişelerim vardı, tespitlerim, yapılan transferler, oynanan futbol... Bu yılı kaybettik. Şimdi Avrupa'ya gitme tehlikesi yok diyoruz ama Devler Ligi kazanmamız lazım. 2. lik şansımızdan da uzaklaştık. Ceza almasak da siz kendi kendinizi cezalandırmışsınız. Transferde bilinçsiz paralar gitti. Galatasaray'ın ihtiyacı olan oyuncular olsa böyle olmazdı. Ciddi endişelerim var Galatasaray için benim.

Galatasaray'ın mevcut başkanı var. Bana konuşmak yakışmaz ama şunu herkes bilsin Galatasaray bir gecede başkan çıkartmıştır, Duygun Başkan... Bana Galatasaray'ın ihtiyacı olduğunu söylediğinde koşa koşa geldiim ama sağlık sebeplerimle ayrılmıştım. 2018'de Allah büyüktür erken konuşmak istemiyorum ama 2018 için bayağı iddialıyım

Borçlanmaların hepsi en baştan geldi. Fatih Terim, Ali Dürüst ile ben inanılmaz bir üçlüydük, Türkiye'de dillere destan olmuştuk. Aysal'ın dolduruşuyla seçime gitmesi Galatasaray'a verilmiş en büyük zararlardan bir tanesidir. O seçim olmasa hem ben hem Fatih hoca devam eder ve aralıksız en az 5 sene şampiyon olurduk. Mancini bir sürü hocalar derken, sonra Hamza Hoca geldi ve biz kupa kazanamadık sonra Hamza Hoca'yı da gönderdik. Bu isimler gazete kağıdı değil eurolarla alınıyor. Arada uçurum oldu. Şampiyon olduğumuzda devre arasında oyuncu almadan da satmıştık, şampiyon olduk. Ben yoktum, Hamza Hoca ile de devam edilseydi en az 50-60 milyon euro tasarruf edilmiş olunurdu"
 
Son düzenleme:

takas

Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
bu adam bizim tek kurtuluş reçetemizdir Allah ım inşallah gelir ölene kadar başkan olur. bu adam ne zaman yönetime girmişse hep büyük başarılar kazandık futbol bilgisi ve galatasaraylılığı en üst seviyede ve en büyük artısıda imparatorla arasının iyi olması. eğer başkan olursa imparatoru kesin getirir ve dediği gibi en az 5 sene üst üste şampiyon oluruz