Üç Filmin Vizyon Tarihi Ertelendi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,676
Reaksiyon puanı
63,047
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bu aralar vizyona girmesi beklenen İçimdeki Ses, Figüran ve Tut Sözünü filmlerinden yeni bir haber daha var!

Senaristliğini ve başrol oyunculuğunu Engin Günaydın'ın yaptığı İçimdeki Ses'in vizyon tarihi 30 Ocak'a ertelendi. Kadrosunda Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman ve Onur Buldu gibi isimlerin de olduğu komedi filminin 5 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyordu. Selim ve Ayşıl arasındaki eğlenceli aşkı anlatan filmin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Bu hafta vizyona girmesi planlanan Figüran'ın da vizyon tarihi ertelendi. Başrollerinde Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu ve Erdal Cindoruk'un başrollerini paylaştığı komedi filmi, şimdilik belirsiz bir tarihe ertelendi. Bir figüranın film çekme macerasını anlatan Figüran'ın yönetmen koltuğunda ise Tolga Çetin oturuyor.

Vizyon tarihi ertelenen bir diğer film de Tut Sözünü. Fantastik komedi türünde olan filmin başrollerinde Kemal Uçar, Demet Özdemir, Zafer Algöz, Erkan Can, Burak Serdar Şanal ve Giray Altınok gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Geçen hafta vizyona girmesi planlanan yapım, 2 Ocak'ta vizyona girecek. "2015'in İlk Komedi Filmi" sloganıyla yola çıkan film Yalçın ve Bahadır isimli iki arkadaşın fantastik hikayesini anlatıyor.

Tut Sözünü 2 Ocak'ta, İçimdeki Ses 30 Ocak'ta, Figüran ise yakında sinemalarda!

382717.png
 
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
8,677
Puanı
860
Konum
Antalya
Özellikle Figüran'ın vizyon tarihinin ertelenmesi sosyal medyata etki yaratmıştı. Ama ertelenmeleri iyi olmuş. Arada kaybolup giderlerdi.
 

yigit_00

Favori Üye
Katılım
28 Ekim 2014
Mesajlar
2,725
Reaksiyon puanı
1,893
Puanı
205
Yaş
23
Çok doğru kararlar verilmiş yapımlar adına. Şu anda gişede çok iyi sonuçlar alan yapımların (Deliha, Açlık Oyunları vs.) arasında pek kendilerini gösteremezlerdi.