Çaykur Rizespor - Fenerbahçe | STSL 7. Hafta Maçı (Yorum ve Sohber Konusu)

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,622
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
rize-fb_1.png


Geçen hafta derbide Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de derbide sergilenen futbol taraftarına umut verdi. Ligde tekrar yükselişe geçmek isteyen Phillip Cocu'nun öğrencileri deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında çıkış arıyor.

ÇAYKUR RİZESPOR - FENERBAHÇE

STAT:
Çaykur Didi Stadyumu
SAAT: 19.00
HAKEM: Cüneyt Çakır

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Orhan, Brabec, Jach, Mehmet, Robin, Saadane, Samudio, Aminu, Boldrin, Vedat Muriqi
TENİK DİREKTÖR: Okan Buruk

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Ayew, Aatif, Benzia, Slimani
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
3-0 ilk yarı bitti, Rize önde. Umarım ikinci yarı 2-3 gol daha atarlar da şu Cocu gider artık... Takımın kendinden haberi yok.
 

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
İlk yarı 3-0 bitmiş, Fenerbahçe yine bildiğimiz gibi :A
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Okan Buruk, Fenerbahçe'yi çözmüş. Gerçi çözmeyi gerektirecek bir oyun anlayışımız da yok. Klasik bam güm oynuyoruz, sürekli geri pas ve ara ara kanatlardan geliyoruz. Kanatları kitle, ortadan gidişe geçit verme, iyi de hücum et, rahatlıkla gol atarsın.

Sağ kanatta Ayew ve arada Şener, sol kanatta da Hasan Ali ön planda. Ön planda dediysem, ara ara gidip bam güm orta açıyor. Slimani'ye zaten top gelmiyor, gelse de yalnız kalıyor.

Cocu'nun bu zamana kadar oyun planı kurup, oturtması lazımdı. Hadi ilk üç hafta neyse de, yedi hafta oldu. Yedi haftada hiçbir plan yapmayıp, takımı bam güm oynatıyorsan, üstüne üstlük takım yeniyormuş gibi yedek kulübe gidip oturuyorsan, senin yerin bu kulüp değil. Cocu'nun artık kesinlikle gitmesi gerekiyor.

Gençlere şans doğduğunu düşünüyorduk, örneğin o da yalan oldu. Elif Elmas'ın oynadığı yok, Barış Alıcı'nın oynadığı yok. İkisi de oynadıkları süre zarfında oyuna olumlu katkılarda bulunuyorlardı.

Stoper zaten yok takımda. Neustadter ve Reyes, saatli bomba bildiğin. Skrtel vardı doğru dürüst oynayan, o da yok.

Beşiktaş maçında takım iyi değildi. Hasan Ali ve Benzia'nın katkıları olmasa, bir de taraftarı unutmayalım, yaştı maç. Mehmet Topal'ı çıkarıp, Elif Elmas'ı oyuna almıştı. Elif Elmas'la takım iyi hâle gelmişti ve golü bulmuştuk. Mehmet Topal, aşırı defansif ve çok geri pas yapıyor.

Cocu, hiç mi takımı takip edip, analiz yapmıyor. Hiç mi düşünmüyor acaba, merak ediyorum. Takımı batırmaya geldi, sonrasında da kovulup, tazminat almak istiyor sanırım. Çünkü; insan, başka türlü takımı toparlardı. Analiz etmiyor takımı, takım aynı gidiyor şu anda. Gidişi yakındır, gitmeli de.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,735
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu akşam Cocu kovulmalıdır aksi halde Ali Koç Başkan büyük yanlışların içinde demektir.

Bir adam hiç mi futboldan anlamaz, bir maçta olumlu bir müdahale yaptığını görmedik. Gerçi bu maç müdahale edilecek durumu çok erken geçti ama yani sabredilmesini gerektirecek tek bir olumlu hareketini görmedik.

Ersun Yanal gelsin oturup rahat rahat maçımızı izleyelim. O da elbette bu kadar çöpe dönüşmüş bir kadroda mucizeler yaratmayacaktır ama en azından 7 haftada 6 gol atabilen bir Fenerbahçe olmasına asla müsade etmez.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Bu maçta en çok uğraşan Ayew'di. Gerçekten hırslı olan tek kişi neredeyse oydu takımda. Aldığı topları alıp, sürekli ileri çıktı, sürekli gol pozisyonuna girdi. Yüz ifadeleriyle bile hırsını belli ediyordu. Onun dışında takım neredeyse hiç yoktu.

Elif Elmas'la Barış Alıcı'yı takıma monte etmiş olsaydı en azından Cocu, daha çok pozisyona girerdik. Canı isterse oynatıyor. "Canı isterse" de tuhaf bir şey. Kafasına göre oynatıyor oyuncuları.

Bir de takımdaki yeni gelen oyuncuların yarısı bizde oynamayı hak etmeyecek türden oyuncular. Takım zaten korkak oynuyor, yeni gelen oyuncuların çoğu da öyle. Geri pas atarak oyun kurmaya çalışıyoruz hâl böyle olunca.
 

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,130
Reaksiyon puanı
3,122
Puanı
560
Kasırga egede sanıyordum meğer karadeniz deymiş Okan buruk feneri gezdirmeye devam ediyor #gitmekalcocu :A