Teşekkürler ☺️Sen dön hele o zaman yaparım Sensiz olmaz bu forum @STAR
Ben varla yok arasındayım. Haftalık enler olmazda bende yok olurumda şimdilik mecburi gelip gidiyoruz
1 Mayısta ne yapacağımAynen guzeldi
Ben de 'var'ım canım. Unutkanlığına veriyorum
Sen benim bişeyime veremezsin Ahmet ağabeyim 🥰 ama kabul etmiş gibi yapıyorum bu seferlikBen de 'var'ım canım. Unutkanlığına veriyorum
Müdahil olmayalım gelince kendisi devam etsin
Senin başrolde olduğun bişey yazalım bari 😂Müdahil olmayalım gelince kendisi devam etsin
Sezon finali fragmanını nasıl buldunuz?Müdahil olmayalım gelince kendisi devam etsin
Sezon finalinde artık sen de seviliyorsun. 😉3. bölümde şirkette istenmeyen eleman olmak beni biraz üzse de yeni sezonu merakla bekleyeceğim @STAR
Harika haberSezon finalinde artık sen de seviliyorsun. 😉
Çok güzel buldum vallaSezon finali fragmanını nasıl buldunuz?
------
Sezon finalinde artık sen de seviliyorsun. 😉
Teşekkür ederim abi 😊 Senin düşüncelrin yorumların benim için hep değerli. 😇
Bekliyoruz artık senin dizinide , beni de eklersin😉. İstediğin zaman benim kanalda yayınlayabilirsin bu arada 🤗Söz hepinizin olduğu bir aksiyon yapımı gelicek 😂
Doğan @Zeyno nun düğününde ne yapacak bakalım. Üzümlü kekine nolcak 😊Çok güzel buldum valla
Ne demek canım teşekkür ederimTeşekkür ederim abi 😊 Senin düşüncelrin yorumların benim için hep değerli. 😇
Bekliyoruz artık senin dizinide , beni de eklersin😉. İstediğin zaman benim kanalda yayınlayabilirsin bu arada 🤗
------
Doğan @Zeyno nun düğününde ne yapacak bakalım. Üzümlü kekine nolcak 😊
Yuhh laa bu David teki hız Speedy Gonzales te yok iki üzümlü kek dedik adam evlenme teklif etti 😳Aaa @Zeyno Düğünün varmış kız
Hayatım , David renkli kese kağıdı ile kandırmış bu moruğu 🫢🫢🫢 @Emre Ozansoy @ZeynoAaa @Zeyno Düğünün varmış kız