Keith Long
Favori Üye
Stoklu gittikleri için Şevket Hocamız bu hafta gözükecek mi ? Yoksa 10 Mayıs'ı mi beklicez ?
Görünebilir benceStoklu gittikleri için Şevket Hocamız bu hafta gözükecek mi ? Yoksa 10 Mayıs'ı mi beklicez ?
La ne sabrı daha 😂
42 bölüm anlaşma imzaladılarLa ne sabrı daha 😂
10 Mayıs 674. Bölüm olucak, dizi 7 Haziran'da 678.Bölüm ile sezon finali yapacak
Aynen 8 bölüm kalmış, geçen cuma 18. Sezon 34. Bölüm imiş.42 bölüm anlaşma imzaladılar
639 da başladı
Sezon finali
681 de olabilir Temmuza sarkabilir
3 mayista ara vermezler
7 bölüm gösterir gibi yaparlar. 8'de görünür. Reyting'in kokusunu alan böyle yapar. 😂Aynen 8 bölüm kalmış, geçen cuma 18. Sezon 34. Bölüm imiş.
3-10-17-24-31 Mayıs, 7-14-21 Haziran'da 8 bölüm ediyor aynen uzayabilir
Aman ya dayanılmaz bişey 😂7 bölüm gösterir gibi yaparlar. 8'de görünür. Reyting'in kokusunu alan böyle yapar. 😂
Yapımcı paraya bakar. Ufak ufak görünmesi dâhi reyting yapıyor ise şuan, neden şak diye göstereyim ama 😂Aman ya dayanılmaz bişey 😂
Eyyy D Media canına mı susadın 😂😂Yapımcı paraya bakar. Ufak ufak görünmesi dâhi reyting yapıyor ise şuan, neden şak diye göstereyim ama 😂
Eskiden iki kişi yazıyorlardıEyyy D Media canına mı susadın 😂😂
Ağa adamlar sezon boyu 1.50 reyting ile ortalama takılmış AB'de. Biraz reyting yapmasınlar mı? Hakları yok mu? Sezon boyunca sürünüyorlardı. (Total için demiyorum) 😂😂Eyyy D Media canına mı susadın 😂😂
Bence final fikri olmamalı 4 bandında iyi ilerledi maliyeti yüksek değil diğer diziler gibi. Ama AB'si hakkaten çok kötü ya 😂Ağa adamlar sezon boyu 1.50 reyting ile ortalama takılmış AB'de. Biraz reyting yapmasınlar mı? Hakları yok mu? Sezon boyunca sürünüyorlardı. (Total için demiyorum) 😂😂
İşte o yüzden Mesut'u damıta damıta gösteririm. Arka Sokaklar 20. sezon hiç zor değil. 20'de son olsun artık. Bir yerde artık dur demeliyiz.Bence final fikri olmamalı 4 bandında iyi ilerledi maliyeti yüksek değil diğer diziler gibi. Ama AB'si hakkaten çok kötü ya 😂
Aynen cano, 20. Sezon 750. Bölüm'de son bulsun artıkİşte o yüzden Mesut'u damıta damıta gösteririm. Arka Sokaklar 20. sezon hiç zor değil. 20'de son olsun artık. Bir yerde artık dur demeliyiz.
Çok özlemişim Mesut'uSosyal medya balonu iki dizinin havasını söndürmeye geliyor.
Gözüm dolu dolu izledim tanıtımı.Çok özlemişim Mesut'u