Hiç gerek yok öyle şeylere.Ara vermem lazım. İnternet orucu + tez stresi olunca foruma çok vakit ayıramam gibi.
Hiç gerek yok öyle şeylere.Ara vermem lazım. İnternet orucu + tez stresi olunca foruma çok vakit ayıramam gibi.
Kapandı ya o.Evet
Listeyi bana da gönder
Ben hesaplamadım bilmiyorum.Şu an 110-70, final puanlaması olmasa bile öndeyiz gibi
Bensiz yapamaz mısın yoksa?Hiç gerek yok öyle şeylere.
Neden kapattın?Kapandı ya o.
Senle takipleşiyoruz zaten bir haber veririm.
Lan deli misin, niye hesaplıyorsun?Şu an 110-70, final puanlaması olmasa bile öndeyiz gibi
Çünkü çok çorbaydı ve zaten yolluk hazırlamıştım, sonra çok değerli yardımcı sunucumuz sayesinde açık unuttuğumu fark ettim.Neden kapattın?
Tekrar düşüneceğim ama aktif olmam çok zor. Az az girebilirim belki.Hayır.
Diyecek bir şey yok...Tekrar düşüneceğim ama aktif olmam çok zor. Az az girebilirim belki.
Bir kere de bensiz yap.2 haftaya 1 falan da mı gelemezsin? Neyse o zamana kadar açarım bir kereliğine.
Spotify listen mi? Hangi listen? Kafam karıştı daÇünkü çok çorbaydı ve zaten yolluk hazırlamıştım, sonra çok değerli yardımcı sunucumuz sayesinde açık unuttuğumu fark ettim.
Sen olmazsan bu forum olmaaaaazz.Bir kere de bensiz yap.
Bende çok özleyeceğim sizi. Beraber Trajedi Odasını gömemeyeceğiz mesela. @slhttnmtlDiyecek bir şey yok...
Aynen spoti listem de listeyi gördüğünden emin değilim.Spotify listen mi? Hangi listen? Kafam karıştı da
O yüzden gitmemelisin işte.Bende çok özleyeceğim sizi. Beraber Trajedi Odasını gömemeyeceğiz mesela. @slhttnmtl