Aa neden karaladın be canını, bunların arasında elektriklenmeler var galiba. Aslında yakışıyorlar da. 🤐Ay bu nasıl bir adam, yıkılıyor karizmadan be, bir insana siyah gömlek bu kadar mı yakışır.
Ekli dosyayı görüntüle 108383
Aa neden karaladın be canını, bunların arasında elektriklenmeler var galiba. Aslında yakışıyorlar da. 🤐Ay bu nasıl bir adam, yıkılıyor karizmadan be, bir insana siyah gömlek bu kadar mı yakışır.
Cemre gibi tatlı bir kızın yüzünü nasıl karalarsın sen bu dizinin izlenme sebebi CemredirAy bu nasıl bir adam, yıkılıyor karizmadan be, bir insana siyah gömlek bu kadar mı yakışır.
Hak ettiği şeyi yaptım.Allahım Cemreyide karalamış
Aytaç varken o ecünnü kim oluyormuş.Cemre gibi tatlı bir kızın yüzünü nasıl karalarsın sen bu dizinin izlenme sebebi Cemredir
Umarım olmaz öyle bir şey...Aa neden karaladın be canını, bunların arasında elektriklenmeler var galiba. Aslında yakışıyorlar da. 🤐
Ben evlenip torun torbaya bile karışsınlar istiyorum. 🤐Hak ettiği şeyi yaptım.
------
Ayraç varken o ecünnü kim oluyormuş.
------
Umarım olmaz öyle bir şey...
Çok istiyorsan benimle evlenip karışsın Aytaç.Ben evlenip torun torbaya bile karışsınlar istiyorum. 🤐
İyi bakabilir misin?Çok istiyorsan benimle evlenip karışsın Aytaç.
Bir dediğini iki etmem.Aytaç işte.
İyi o zaman senin tapuyu @eskici'den alıp Aytaç'a verelim artık ama ya Cemre senin ya da sen Cemre'nin kuması olabilirsin.Bir dediğini iki etmem.
Kime verirseniz verin de benden uzak dursunİyi o zaman senin tapuyu @eskici'den alıp Aytaç'a verelim artık ama ya Cemre senin ya da sen Cemre'nin kuması olabilirsin.
Kime verirseniz verin de benden uzak dursun
Bende değil ama başkalarında olabilirCemre ile işimiz olmaz Aytaç'ın da benim de. @eskici de değil hatta kimsede değil benim tapum.
Hak ettiği şeyi yaptım.
------
Aytaç varken o ecünnü kim oluyormuş.
------
Umarım olmaz öyle bir şey...
Hadi ordan dün başınızı bağladım da çok memnundunuzKime verirseniz verin de benden uzak dursun
Kimsede değil...Bende değil ama başkalarında olabilir
Benim niye haberim yok bundanHadi ordan dün başınızı bağladım da çok memnundunuz
Kesin öyledirKimsede değil...
Sana yalan borcum mu var?Benim niye haberim yok bundan
Kesin öyledir
Vardır belkiSana yalan borcum mu var?