bulursan atarsın, kim napsın seni
@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladıEcünnüleri eve atacam
@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladıEcünnüleri eve atacam
Dimi ayol baksana sanki yakışıklı parlak Yüz verdik dayıya geldi şaaptı halıya@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladı
Belki parlaktır senden korkusuna maske takıyordur @Maskeli FedaiDimi ayol baksana sanki yakışıklı parlak Yüz verdik dayıya geldi şaaptı halıya
Hiç hiç sanmıyorumBelki parlaktır senden korkusuna maske takıyordur @Maskeli Fedai
Böyle gizli saklılarda oluyor ne varsaHiç hiç sanmıyorum
Böyle tipler kendini hep gizli tutacağı için parlak olup olmaması bişey ifade etmiyorBöyle gizli saklılarda oluyor ne varsa
Forum kapanmazsa büyük renk gelecek demek ki.Zaten bende ağustosta yapacam gibi yine MS yanı fındıktan gelince zaten forumun yarışmaları ağustosta başlıyor en verimli ay
Cookies kaymıştır buna
Siz öyle sanın Öyle bir ecünnüyü eve atıyorum ki insanın ağzı açıkta kalıyor Kıskanmayın beni@xBUGRAx ilgisi şımarttı bunu kendini bulunmaz hint maskesi sanmaya başladı
Şımarttın tepemize çıkarttın bi haltada yaramadı beceriksizAy ne konuşmuşsunuz be. @serhatt İlgilenmiyorum bayadır mumla arar beni. @Maskeli Fedai
? ? ? ? ?Cookies kaymıştır buna
İğrençliğine iğrençlik katmak için çaba harcama bu kadarSiz öyle sanın Öyle bir ecünnüyü eve atıyorum ki insanın ağzı açıkta kalıyor Kıskanmayın beni
Parlakçıları öldüreceğizİğrençliğine iğrençlik katmak için çaba harcama bu kadar
@Çiğdem geldi artık bişeycik yapamazsınızParlakçıları öldüreceğiz
Sensin iğrenç
Biz olmasak bile bu forum kapanamaz orasından merak etme cnmForum kapanmazsa büyük renk gelecek demek ki.
@Maskeli Fedai İle ilgilenmeyerek iyi taktik yapıyorsun kaçan kovalanır @serhatt @xemrexxxAy ne konuşmuşsunuz be. @serhatt İlgilenmiyorum bayadır mumla arar beni. @Maskeli Fedai
@xBUGRAx baştan kaybetti zor kovalanır
Ahahahahha Serhat bunları takmadığımı iletir misin arkadaşa@xBUGRAx baştan kaybetti zor kovalanır
Hangi arkadaşa hayatımAhahahahha Serhat bunları takmadığımı iletir misin arkadaşa