Maskeli Fedai
Favori Üye
Senin forumda el atmadığın kimse kaldı mıBenim bişey yaptıığm yok aksine inkar ettim aramızda bişey olmadığını @MasacRE @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx
Senin forumda el atmadığın kimse kaldı mıBenim bişey yaptıığm yok aksine inkar ettim aramızda bişey olmadığını @MasacRE @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx
Benim kimseyle kırıştırdığım yok iftira atmaHahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey oldu ?A
Ben el atmıyorum Buldular benim gibi çıtırı herkes bana el atıyor @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx @Sherlock @ForumdashSenin forumda el atmadığın kimse kaldı mı
Benim kimseyle kırıştırdığım yok iftira atma
@xemrexxx in yalancısıyımSenin forumda el atmadığın kimse kaldı mı
kulağım çınladı dedim birileri arkamdan konuşuyor kalktım geldim
Parlaklı rüyanı bölmüşüzdür inşkulağım çınladı dedim birileri arkamdan konuşuyor kalktım geldim
Daha rüya görmeye başlamamıştım çok şükürParlaklı rüyanı bölmüşüzdür inş ?A
Ertuğrulumu görDaha rüya görmeye başlamamıştım çok şükür
Eskiden olsa görmek isterdim de artık ilgimi çekmiyorErtuğrulumu gör
Hayır o zamanlarda çok toydu 2010 LARDAN bahsediyorum
Hayır o zamanlarda çok toydu 2010 LARDAN bahsediyorum
Onu da Sinem Kobal gördü kadın resmen sizin hayallerinizi çalmış
Sarışın yelloz şimdi de Kenanı kaptıOnu da Sinem Kobal gördü kadın resmen sizin hayallerinizi çalmış
şaşırmazdık sen yapsan da
Özlem yada Ömür olsa olurdu Meltemi tutuyordum bende @Sherlock @xemrexxx @ömer karataşşaşırmazdık sen yapsan da
Alpaslana mı aşıktı bu ecünnü
Evet Özlem için öldürdüler @ömer karataşAlpaslana mı aşıktı bu ecünnü