Çukur - 3. Sezon (Yeni Sezon) Tanıtım Fragmanı | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen dizisi 'Çukur'un yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

shirt-1538578575-6c077d03c1962b6c832d3e2a61bb4c3c.png

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı Çukur'un 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

"Çukur" yeni sezon bölümleriyle 16 Eylül Pazartesi'den itibaren Show TV'de!

İşte tanıtım fragmanı:

Damla Sönmez çok yakışmış diziye, her ne kadar senaryo olarak eskisi gibi olmasa da merakla bekliyoruz. :)

• Beğendim
Reactions: Çiğdem
İddialı bir fragman beğendim. :) İnşallah geçen sezondan daha iyi bir sezon olur. @Çiğdem

Erkan bey şey demiş artık oda bizim gibi dizinin akışından umudunu kesmiş şekilde senaryoya bakmış şaşırmış :F İlk sezonki senaryo gibi birşey geliyor tekrardan heyecanlandım diye :F Bizler gibi işte bu tanıtımdan bende öyle oldum :A @xemrexxx @serhatt @turkuazz @MasacRE @MEnes

@S.G.A.T. Kenan bitti ama Bunu izlemeye devam ederiz :Z

Damla Sönmez çok yakışmış diziye, her ne kadar senaryo olarak eskisi gibi olmasa da merakla bekliyoruz. :)
Okadar ecünnü ismi geçipte kötünün iyisini seçmeleri çok güzeldi çünkü öyle isimler gündeme geldiki 😱 Bu kıza soyadımızdan dolayı torpilli yaklaşıyordum kötünün iyisi :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE

• İlginç
Okadar ecünnü ismi geçipte kötünün iyisini seçmeleri çok güzeldi çünkü öyle isimler gündeme geldiki 😱 Bu kıza soyadımızdan dolayı torpilli yaklaşıyordum kötünün iyisi :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Doğru ya senin de soyadın Sönmez'di. :A

Bu kızı ecünnü sayma. Kendi halinde, sessiz bir kız. 2013'te Elçin Sangu yan rol iken bu kız başroldü. En sevdiğim kadın oyunculardan. :A

• Güldürdün