Zuhal Topal O İsmi Tehtit mi Etti? İzdivaç Programları Birbirlerine Girdi

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060

Geçtiğimiz aylarda Fox Tv ekranlarında Zuhal Topal'in sunumuyla gelen izdivaç programında şehitlere saygısızlık provakasyonu yapılmış ve programa büyük tepkiler yağmıştı.

Bu olay şu sıralar yine gündemde. Provokosyonu gerçekleştiren, olayın baş kahramanı Zekeriya Atak'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamarıyla yeniden alevlendi. Zekeriya Atak'ın ilk verdiği roportajda Seda Sayan ve eşi Erhan Çelik'in 4bin 500TL ara karşılığı Zuhal Topal'ın programına gönderilip ortalığı kariştırılması istenmiş.

ZEKERİYA ATAK'IN GÜNDEMİ SARSAN İLK VİDEOSU

Bu ilk video üzerine Seda Sayan açıklamalarda bulunmuş "mahkemede hesaplaşacaklarını" belirtmişti. Olayın üzerinden çok geçmeden olayın davacısı Zekeriya Atak'tan ikinci bomba video geldi. İkinci videoda taraf değiştiren Zekeriya bu sefer "Zuhal Topal ve FOX TV'nin kendisini tehtit etti"ğini iddia etti.

ZEKERİYA ATAK'IN İKİNCİ VİDEOSU

Mahkemeye taşınan olayda Zuhal Topal geçtiğimiz gün kendi izdivaç programında yaşanan olaylar hakkında seyircilerine açıklamalarda bulundu.

ZUHAL TOPAL'IN AĞLAMAKLI OLDUĞU O AÇIKLAMALAR

Zekariya, Esra yaptırmıştır diyen komplocuları üzdün

Adam bildiğimiz birisinden talimat alarak gitmiş programa, bu ortada zaten. Benim ve çoğu kişinin aklına aslında Esra Erol'un ekibinden yollandığı düşünülmüştü, Seda Sayan ne ara olaya girmiş? Dün okuyunca şaşırdım.

Zuhal Topal'ın ben samimiyetine burada sonuna kadar inanıyorum.

Hala mı zuhale inanıyorsun
adamın videosunda birine bakarak konuştugu belli. Gözü yukarı kayıyor. Zuhal yine ağlayacaktı neyseki ağlamadı
seyirci zaten mendiller hazır
seyirciyi ağlatacak ne varsa

Hala mı zuhale inanıyorsun
adamın videosunda birine bakarak konuştugu belli. Gözü yukarı kayıyor. Zuhal yine ağlayacaktı neyseki ağlamadı
seyirci zaten mendiller hazır
seyirciyi ağlatacak ne varsa
Valla ben öyle düşünüyorum, o adam oraya çıkıp kafasına göre bunu yapacak birisi değil. Yani kimse cesaret edemez buna. Birisinden destek alarak gitmiş oraya.

Valla ben öyle düşünüyorum, o adam oraya çıkıp kafasına göre bunu yapacak birisi değil. Yani kimse cesaret edemez buna. Birisinden destek alarak gitmiş oraya.
Oraya çıkma fikri kimden çıktı onu kimse konuşmuyor
onu da açıklasalar
Esra yollamiş bi de
belki de kısmetse olur, malum oranın senaryosu daha güçlü

Oraya çıkma fikri kimden çıktı onu kimse konuşmuyor
onu da açıklasalar
Esra yollamiş bi de
belki de kısmetse olur, malum oranın senaryosu daha güçlü
Kısmetse Olur'un bu işle alakası olduğunu zerre kadar düşürmüyorum, format farklı her şey farklı.

Zuhal'ın saatiyle çakışan Esra'nın programı var.
Yani kim çıkacak bakalım işin altından?

Sen açmasan ben açacaktım. @Forumdash ama içimden de geçti Forumdash kesin açar diye.

En başından beri diyorum Kadırgalı'ya iftira atmaya çalışıyorlar kadın 30 seneden fazla sektörde bunlarla uğraşacak kadar amatör değil, hemde böyle basit bir oyun oynayacak kadar saf değil. Sonuna kadar Demet Akalın başta olmak üzere biz de Kadırgalı'nın arkasındayız.

Zuhal Topal'ı da severim daha önce de dediğim gibi bu olay Zuhal'i de aştı artık, umarım şu programdan kendini kurtarır. :/

Tabiki zuhale inaniyorum,seda sayan ve mafya sevgilisi adami tehdit etmis,
Seda sayan daha once lerzan mutlunun da ayagini kaydirmaya calismisti egoist kadin

Seda sayan show tv ye gececek diye

Bu konunun basligj bile yanli direk zuhal topal üzerine oynanmis

Son düzenleme:
Zuhal topal kötü oyuncuymuş daha iyi ağlayabilirmis.. Senaryoya gelirsek üçüncü sınıf bir senaryo

Ne alakası var? Sen Zuhal'i savunup Esra'ya laf atarken ben Fox'tan ayrıldığı için demedim fikrimi savundum, aynı şeyi senden de beklerdim, dediklerimi çürütecek yapıcı cevaplar verebilirsin bunlara gerek yok.

Ayrıca sen eskiden de forumda vardın beni biliyorsundur Kadırgalı Kanal D'deyken de desteklemiyor muydum? Kanalla ilgisi yok ikisi de sevdiğim isimler ama Kadırgalı'nın yeri ayrıdır ben ona güveniyorum.

Hem eleştirip hem izleyen bir insan olarak tarihe geçtin

Hem eleştirip hem izleyen bir insan olarak tarihe geçtin
Eskiden geyiğine bakardım da 1 - 2 aydır izlemiyorum. İyice sululaştı bu programlar.

Hem eleştirsem bile izleyebilirim sen nasıl Ütopya'yı eleştirip izliyorsan ben de aynısını yapabilirim.

Ben o kadina hic guvenmiyorum nedeni ni soyleyeyim bu kadin daha once bir cok isimle ugrasti en son ece erkenle ugrasiyordu
Ayrica programi dupe duz kurmaca instagramda evleneceksen gel rezaleti adli sayfada hersey var
Seda sayanin instagraminda bile herkes zuhal topali davunuyor ona inaniyor sedaya inanan vok az kisi var
Zaten onun programini izleyip sedaya inanacak insan yoktur duzmece bir program yaptigini herkes anliyor
Kismetse okur 1 seda sahanin programi 2 en midemj bulandiran programlar

Son düzenleme:
Zuhal topal kötü oyuncuymuş daha iyi ağlayabilirmis.. Senaryoya gelirsek üçüncü sınıf bir senaryo
Bunların hepsi aynı ya rezillikleri diz boyu iyice saçmaladılar halada Rtük bişey yaptığı yok bunlara ilginç.

Forumdash zaten atv fani reytinglerde zuhal esrayi gecti diye zuhale kin dolu konunun basligindan belli ileride yine bir isim sabah mugeyi gecerse onun hakkindada yanli haberler acar

Seda yapmıştır Seda Sayan ahkam kesmeyi sever zaten Zuhal Topal ilk açıkladığı videosunda aklımıza ilk o gelmişti ilk videoda da şaşırmadım o yüzden. 2.video da tamamen Seda Sayan tehditleri sonucu çekilmiştir bana göre durum böyle gibi görünüyor.

Forumdash zaten atv fani reytinglerde zuhal esrayi gecti diye zuhale kin dolu konunun basligindan belli ileride yine bir isim sabah mugeyi gecerse onun hakkindada yanli haberler acar
Noldu yediremedin mi "foxcu arkadaş"

Zuhalle uğraşmayın valla yoksa sonunuz çok kötü olur ona göre.

Şaka maka cidden kadın ile uğraşıyorlar. Zuhal bu programa başladığından beri birkez olsun diğerlerine laf atmadı. Esra bir yandan uğraştı. Seda Sayan sahte nikah memuru le ilgili açıklamalar yaptı vs.
Umarım gerçekler ortaya çıkarda suçlu bulunur.