Zuhal Topal Geniş Aile'ye Geri Dönebilir!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Başlangıçta farklı konuşmalarıyla ekranlara farklı bir soluk getiren Geniş Aile önceleri tam oturmuş kadrosuyla hayli başarılıydı. Geçen zaman içinde çeşitli ayrılıklar yaşayan Geniş Aile, ne yazık ki aynı çizgiyi bir türlü yakalıyamadı. Şukufe karakteriyle diziye renk katan Zuhal Topal'ın işlerinin yoğunluğu bahanesiyle diziden ayrılması ilk çatlağı oluşturdu. Onun yarattığı boşluğu doldurmak için uydurulan Zeynep karakteri, umulan katkıyı sağlayamadı. Sudan bir hikayeyle diziye sokulan Zeynep'i canlandıran Rojda Demirer'in rolüyle uyuşmadığı ve dizide eğreti durduğunu daha ilk günden belirtmiştik. Kimileri bu yorumumuzdan dolayı bizi terbiyesizlikle veya emeğe saygısızlıkla suçlasa da zaman bizi haklı çıkardı. Alkış hak edenin olmalıydı ve görünen köy meydandaydı! Demirer'in her sahnede aynı olan yüz ifadesini, durumla uyuşmayan abartılı hareketlerini kamufle etmeye Cevahir ve Koyu Bilal'in gayretkeşliği bile yetmemişti. Öyle ki, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun canlı tavırlarıyla kendini sevdiren Sevo'da olmasa dizinin izlenecek yanı kalmamıştı. Performansıyla baş kadın konumuna gelen Bozoğlu'nun Canım Babam'a gitmesiyle bu avantajda kaybedildi. O meyanda Zuhal Topal'ın İzdivaç programına devam konusunda arkadaşlarıyla görüş alışverişinde bulunduğu ve Haziran'da bitecek sözleşmesini yenilemediği medyaya yansıdı. Ve Rojda Demirer sezon finalini beklemeden Geniş Aile'yle yollarını ayırdı. Bu arada son bölümde dikkatimi çeken bir noktada, Kuddusi Baba'nın hastalıklı hali! Onun bu görüntüleri, yeni sezonda Geniş Aile'de yer almayacağının habercisi olmasın sakın... Ah bici bici gidici diyen Cevahir'in bile anlama zorluğuna düşüren Zeyzey'in flaş gidişine dönersek... Yeni sezonda yeni dizide başlayacağı söylenmekte! Yani ortada net bir sebeb yok. Lakin bir ihtimal, Zuhal Topal'ın diziye konuk olarak gelişini daha hoş karşılamayan ve ekipte pek tutulmadığı söylenen Demirer'in kaprisleri buna yol açmış olabilir. Benim düşüncemse İzdivaç programıyla sözleşme yenilemeyen Zuhal Topal'ın bu ayrılıkta etkili olduğu yönünde! Dolayısıyla Geniş Aile yeni sezonda Şukufe sürpriziyle karşımıza çıkabilir. Ancak sebeb her ne olursa olsun kesin olan tek şey, Demirer'in gidişi dizide boşluk yaratmayacağı! Katip'in sizi ilgilendirmeyen durumlar var, kurcalamayın vurgulamasıyla gidişinin üstünü kapattığı Zeyzey yolcu edildi edilmesine yerine çuvaldan çıkan Zeynep gidene rahmet okutacak cinsten! Hani eğer dizide geçici değilse, ya mümkün mertebe suskun kalsın ya da yaz boyunca oyunculuk dersi alsın. Yoksa izleyicinin vay haline... Yazan: Anibal Güleroğlu

Bu haberi daha önce okumuştum. Bu haber tamamen yorum. Senin benim gibi bir insanın yazdığı yorum. Zaten Zuhal Topal'ın Geniş Aile'ye dönme ihtimali yok bence. :)

Bence Zuhal Topal, Rojda Demirer'den bin kat iyidir dizideki rol olarak. Çünkü Şukufe Zeynep karakterinden daha komikti bana göre birde Şukufe zamanında bu kadar aşk yoktu. Aşk olsa bile çok az vardı ama Zeynep varken aşk komediden fazla basıyordu. İnşallah Zuhal Topal geri döner özledik valla. Siz ne diyorsunuz?

Bence Geniş Aile'yi bu durumdan kurtaracak bi yol kalmadı. ~
Final yakındır.

İbocn sen hiç Geniş Aile'yi izledin mi? Birde sen hangi dizileri izliyorsun?

Geniş Aile'ye bakıyordum. Koyu Bilal varken sonra ayrıldığını duydum izlemiyorum artık.

Yok hala Koyu Bilal Geniş Aile'de. O 4 haftalığına gitmişti sonra yine geldi. Şu anda oynuyor dizide.

Hımm. Sevindim , bir göz atarım ama yeni gelen oyuncu bu bölüm oynamış diyolar. Ve de hiç beğenmemişler ? Doğru mudur 🙂

Evet yeni gelen oyuncu büyük ihtimalle konuk oyuncu. Çünkü o kız kadroya katılırsa çok saçma olur. Bende beğenmedim zaten.

Alın size geniş ailenin iki ayrı reytingi biri Zuhal Topal geldiğinde biride geniş ailenin 22.00'da başladığındaki reytingi. Bence dizi 22.00'da iyi reytingler almaya başlamıştı ama Star gitti Sihirli Annem'in özeti için diziyi kaydırdı ve reyting düşmesine sebeb oldu. Bu işte Star suçlu bence. Reytinglere baktıktan sonra yorumlarınızi yaparsanız sevinirim. https://fav10.net/f498/7-ocak-2011-cuma-reyting-sonuclari-61496/ https://fav10.net/f498/6-mayis-2011-cuma-reyting-sonuclari-64778/

Alın size geniş ailenin iki ayrı reytingi biri Zuhal Topal geldiğinde biride geniş ailenin 22.00'da başladığındaki reytingi. Bence dizi 22.00'da iyi reytingler almaya başlamıştı ama Star gitti Sihirli Annem'in özeti için diziyi kaydırdı ve reyting düşmesine sebeb oldu. Bu işte Star suçlu bence. Reytinglere baktıktan sonra yorumlarınızi yaparsanız sevinirim. https://fav10.net/f498/7-ocak-2011-cuma-reyting-sonuclari-61496/ https://fav10.net/f498/6-mayis-2011-cuma-reyting-sonuclari-64778/
Ocak zamanlarında çok iyiydi dizinin reytingleri. Dediğin gibi 22.00'de başlarken de iyiydi. Star, 22.30'a alarak büyük hata yaptı. O zamandan beri büyük düşüşte dizi.

Star, diziyi devam ettirirse tek sebebi eski reytinglerinden dolayı potansiyeli olması. Gelecek sezon 3-4 rating ile devam etse Star'ın işine yarar :)

Evet bencede devam ettirirse sebebi eski reytingler olur ve ayrıca kendi etti kendi buldu Star tam reytingleri 22.00'da iyi olmuşken birden değiştirdiler. Aynı şey komedi dükkanı içinde öyle. Onunda reytingleri düzelmişken değiştirdiler ve düşüş yaşadı o da. Yani star bu işi bilmiyor.

Star tv yanlış yönetilmeseydi bilin ki en çok izlenen diziler kanalın elinde olabilirdi. Bence Star tv'in en büyük hatalarından bir dizilerinde çok özet koyması. Dizilerin yeni bölümü 21.00'dan sonra başlıyor. Sanki dizileri çok izleniyorda özet bol veriyorlar. Ayrıca reklam aralarıda fazla ve dizilerin içinde bile reklam var.

Hataları çok ama şu da bir gerçek ki izleyici Star'ı sevmiyor. Bu yıllardan beri gelen bir şey. Son 10 yılda çok popüler olmuş, gündem olmuş bir dizileri neredeyse yok. Böyle olunca da izleyici Star'a ön yargıyla bakıyor...