Zuhal Topal Ekranlara Geri Dönüyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406341267.jpg

Daha önce Star TV'de İzdivaç programına sunan ve daha sonra Kanal D'de yarışma programı sunan Zuhal Topal, yepyeni bir program için kollarını sıvadı.

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar'ın haberine göre Zuhal Topal, bir skeç programı üzerinde hazırlıklara başladı. Gülben Ergen’in yapımcıları tarafından dizayn edilecek olan bu yarı yarışma içerik Kanal D ekranı için düşünülüyormuş.

Programın kanalı ve yayın tarihi ile ilgili net bir durum olmadığını belirtelim.

zuhalın rol yeteneğinide snuculuk becerisinide iyi buluyorum ancak bu kadına
aşırı şekilde güzel diyen erkeklerin abartığınıda söylemem lazım 🙂
🙂

Emre bana bu hiçbir kadını beğenmez diyordu ben inanmıyordum ama sonra baktım ki haklıymış :)) o sadece kendisini beğeniyor bence :))
Kadın milleti işte kendisinden başkasını beğenmiyor, düşünsene bunun kaynana olduğunu? Allah gelinine sabırlar versin.:)

Çiğdem bir günde bir kadını beğen ya:) , yada en azından beğeniyormuş gibi yapta bizde laf soylemeyelim sana :D @xemrexxx @destere
Hayatta beğenmez, kaç aydır bir defa bile şunu da beğeniyorum dediğini görmedim, duymadım.:)
aaa hemşerimmm yakaladım yine senii ne zaman arkamı dönsem kulaklarımı çınlatıyorsun insan destek çıkar hemşerisine :kiki::kiki:
harunuda kendine benzetmişsin :kiki::kiki:
bir kaynana olmadığım kalmıştı onuda ettiniz önce bir gelin olayımda kaynanayı sonra düşünürüz daha gelin olucam :kiki::kiki: