Zuhal Topal'ın Yeni Kanalı Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Zuhal Topal'ın Yeni Kanalı Belli Oldu!

Geçtiğimiz sezonda FOX'ta evlilik programı sunan Zuhal Topal'ın yeni kanalı belli oldu!

Yapımcılığını Sobe Film'in üstlendiği, sunuculuğunu ise Zuhal Topal'ın yaptığı program geçtiğimiz sezon FOX'ta yayına başlamış ve aldığı reytinglerle çok konuşulmuştu. FOX'tan geçtiğimiz günlerde ayrılan Zuhal Topal, Star TV ile anlaştı.

'Zuhal Topal'la' yeni sezonuyla Eylül'de Star TV'de!
Orijinal formatta oku

Star güzel hamle yapmış. Diğer izdivaclari ne yapacak acaba

Çok sevindim star a geçmesine hande ataize ye de sabah kadın programı sundururlar

Tahmin etmiştim, o zaman daha önce haberi çıkan Hande Ataizi'li program da şimdilik rafa kalktı sanırım.

Hiç şaşirmadım
Zaten star'a geçer diyordum Hande'ninki tutmazsa

Seda ile başlarlar entrikalı oyunlarına.
yalnız ben zuhalın evlilik programından bıktığını düşünüyorum bunların yüzünden star hande ataiziyle devam eder birisi zuhal gündüz programı sunucak demiş sabah şekeri tarzında bencede eğlence programı falan sunucak diye düşünüyorum bende

Aynen Zuhal baya bıktı.
Sonlara doğru zoraki duruyordu FOX'ta. Aslında bıkmasının nedeni izdivaç değil, Seda ile Esra'nın sürekli onla uğraşması..
Umarım sabah programı filan sunmaz, izdivaç sunsun.

1 kanala 2 evlilik programı sanmıyorum rtük zaten tetikte bekliyor ayol

hande kalıcaksa zuhal başka birşey sunucak keşke yarışma tarzı sunsa öyle şeylere ihtiyacımız var bende bakardım

Keşke Kanal D alsaydı da şu 16.30 kuşağına yıllar sonra bir yapım getirebilseydi.
Yine mi Arka Sokaklar? 😕

Hiç şaşirmadım
Zaten star'a geçer diyordum Hande'ninki tutmazsa
Senin bir mesajın aklıma geldi konuyu görünce. Zuhal parayı görünce Star'a geçer nasıl olsa ilk kanalım evime geri döndüm der falan demiştin.

Star'a geçeceği haberini aylar önce açmıştım şaşırmadım hatta yine aynı konuda @Yiğitt yalan falan demişti, bende gelecek sezon görürsün demiştim işte gördün.

Bakalım yuvamdayım diyecek mi

FOX'un bu programı bırakacağını hic düsünmezdim. 2 yılda 2 izdivaç programını da yolladı.