Zombi Ekspresi'nin Devamı ve Yeniden Çevrimi Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,414
Reaksiyon puanı
64,088
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
train2busan.jpg


Ülkemizde geçen yıl 'Zombi Ekspresi' adıyla gösterime giren ve yine geçen yıl Fav10'daki uyarlamasıyla herkesi ekranlara bağlayan 'Train to Busan' filminin hem devamı, hem de yeniden çevrimi geliyor.

İlk filmi yazıp yöneten Yeon Sang-ho'nun tekrar yönetmen ve senaristliğini üstleneceği, ilk filmin aksine tüm Kore’ye yayılmış bir virüsü konu alacak olan yapımın yeni oyuncularla yola devam etmesi ve çekimlere 2019'da başlanması bekleniyor.

Öte yandan filmin dünya çapında büyük üne kavuşmasının ardından içinde Netflix, Universal, Paramount ve Lionsgate gibi şirketle ABD'li yapımcılar da yeniden çevrim haklarını almak için sıraya girerken şans New Line Cinema firmasının yüzüne güldü. Yapımcılığını James Wan'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise 'It' ve 'The Nun' gibi korku filmlerine imza atan Gary Dauberman kaleme alacak.

İlk film, yıkıcı bir virüsün Güney Kore’yi etkisi altına almasını, bu sırada Seul’den Busan’a gitmekte olan trendeki yolcuların hayatta kalma mücadelesini konu almış ve gösterildiği tüm ülkelerde büyük beğeni toplamıştı.