Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımına Geri Döndü!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,197
Puanı
1,060
CAGZ70w_8wfpsQeFTi-KEI4OUH8.jpg

39 yaşındaki yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımına yeniden alındı.

En son 2016 senesinde İsveç Milli Takım formasını giyen Zlatan, önümüzdeki hafta ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. 4 yıl 9 aydır Milli Takımda oynamayan Zlatan güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra bu haber İsveç gündeminde yer aldı.

Yapılan tüm sağlık kontrollerinden başarılı sonuçlar ile çıkan Zlatan Ibrahimovic, İsveç forması giyen en yaşlı futbolcu ünvanının da sahibi olacak.

O detayı hiç eklemiyeyim dedim :A adam mükemmel, yapacak bir şey yok :A
@DarkLegenD 'e daha bu sabah eskisi gibi İsveç haberleri açmıyorum demiştim ama şimdi bunu da açmasam olmazdı :A
------

Havalı bir foto aradım ve bunda karar kıldım :A yoksa çok foto var :A milli takım forması ile ilk gözüme çarpanı aldım :A
EURO 2020'de de forma giyer ve son turnuvası olur, bi zahmet tabi. :A Ama belki seneye Dünya Kupası... Ama yok yok 40 yaşında mümkün değil. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
EURO 2020'de de forma giyer ve son turnuvası olur, bi zahmet tabi. :A Ama belki seneye Dünya Kupası... Ama yok yok 40 yaşında mümkün değil. :A
Zlatan 40 yaşında hâlâ futbol oynuyorsa hiç belli olmaz :A habere eklemedim ama 90 dakika oynamayacak galiba. O kısmı tam okumadım gerçi fakat normal yani.

Zlatan 40 yaşında hâlâ futbol oynuyorsa hiç belli olmaz :A habere eklemedim ama 90 dakika oynamayacak galiba. O kısmı tam okumadım gerçi fakat normal yani.
E bi zahmet tabi, Tanrı bile olsa son kısımlarda oyuna girmeli artık. :A

• Güldürdün
Fredrik Ljunberg'de var. Arsenal, West Ham, Seattle Sounders, Celtic gibi takımlarda da oynamış :A
Aynen o da fena değilmiş :A
Haaaa İsveç diyince aklıma geldi :A Geçen Pele belgeseli izledim. 1958 Dünya Kupası sizin orada yapılmış. Arada tribünleri gösteriyorlardı millet mont, kaban giymiş haziran ayında :A Normal mi bu orası için o dönemlerde :A

• Güldürdün
Haaaa İsveç diyince aklıma geldi :A Geçen Pele belgeseli izledim. 1958 Dünya Kupası sizin orada yapılmış. Arada tribünleri gösteriyorlardı millet mont, kaban giymiş haziran ayında :A Normal mi bu orası için o dönemlerde :A

Bayern München ve Barcelona takımında oynayan Patrik Larsson'u da ekleme yapayım :A
2002 senesinde bırakmış futbolu.

Soruna gelince 1958 çok mümkün çünkü 20 sene öncesi bile güneşe hasret bir ülkeymişiz. Çocukluğumu hatırlıyorumda pek yazlık ayakkabı alınmazdı zaten giyilmez seneye küçülür diye :A şu son 5 senedir artık doğru düzgün yaz ayını görüyoruz :A 2018 ülkemizde bir rekor oldu ve tam 4 ay hava hiç soğumadı. Normal şartlarda yaz aylarında 3 gün güneş, 4 gün yağmur olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bayern München ve Barcelona takımında oynayan Patrik Larsson'unda ekleme yapayım :A
2002 senesinde bırakmış futbolu.

Soruna gelince 1958 çok mümkün çünkü 20 sene öncesi bile güneşe hasret bir ülkeymişiz. Çocukluğumu hatırlıyorumda pek yazlık ayakkabı alınmazdı zaten giyilmez seneye küçülür diye :A şu son 5 senedir artık doğru düzgün yaz ayını görüyoruz :A 2018 ülkemizde bir rekor oldu ve tam 4 ay hava hiç soğumadı. Normal şartlarda yaz aylarında 3 gün güneş, 4 gün yağmur olurdu :A
Vay be haziran ayında mont giyilecek bir hava olması çok ilginçmiş :A

• Güldürdün
Üni zamanı stajyerlik sürecimiz vardı 4 dönem çalıştık ve bir ayı mayısın ilk haftasından Haziran'ın ilk haftasına kadardı. Ben sadece 2 kere babet giydim. Diğer günler kışlık ayakkabı :F (okul nedeni ile çok dışardaydık) o sene soğuk ve yağmurlu geçmişti ve kışlık montumu Mayıs sonu bıraktım artık :A 'Ağustos'ta üşüyorum' lafı bizim buraya çok uygun :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Fredrik Ljunberg'de var. Arsenal, West Ham, Seattle Sounders, Celtic gibi takımlarda da oynamış :A
Ljunberg Arsenal'da çok iyi bir kariyer geçirdi 98-07,bir ara geçen yıl teknik direktör oldu 2-3 maç için,Arsenalin maç kaybetmeden kazandığı 2003-04 lig kupasında ilk 11de oynamıştı.

Kariyere ve yeteneğe bakarsak Ljunberg, Zlatan sonrası İsveçin en iyisi bana göre.

• Beğendim
Reactions: Dosi

Aralık ayında da bikini ve mayo giyiyorlarmış. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ljunberg Arsenal'da çok iyi bir kariyer geçirdi 98-07,bir ara geçen yıl teknik direktör oldu 2-3 maç için,Arsenalin maç kaybetmeden kazandığı 2003-04 lig kupasında ilk 11de oynamıştı.

Kariyere ve yeteneğe bakarsak Ljunberg, Zlatan sonrası İsveçin en iyisi bana göre.
Şu linkte İsveçin en iyi 15 futbolcusu değerlendirilmiş ve Zalatan 1 numara. Ljunberg'i 15. sıraya koymuşlar. Çok eski futbolcularda var ve yakın zamanı düşünürsek Henrik Larsson'u daha üst sıralamaya koymuşlar. Tabi sayfa belirtmiş, zamanına göre değişir diye ama yinede böyle bir sıralama yapılmış

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961