Ziynet Sali'nin Albüm Prodüktörü Sıla Olacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Türk pop müziğin iki sevilen ismi biri yazdığı söz ve müziklerle dillere pelesenk olan şarkılara imza atan SILA, diğeri ise kendine has tarzıyla oldukça dikkat çeken Ziynet Sali.

Ocak 2015 yılında yeni albümüyle görücüye çıkacak olan Ziynet Sali'nin bu albümde müzik prodüktörlüğünü Sıla üstlenecek. Albümde yer alan şarkıların bazıları da Sıla imzalı olacak.

Geçtiğimiz günlerde kendi konserinde ise sözleri Sıla'ya ait olan ''Bugün Adım Leyla'' isimli parçayı sevenlerine sunmuştu Ziynet Sali. Bakalım yeni albümü nasıl olacak?

ziynet-sali-192335TT.jpg

Çok sevindim ve böyle bir şey bekliyordum. Zaten ikisi de eşsiz yorumlarıyla müzik dünyasının içindeler ve dostlukları da çok iyi. Çok iyi şeyler geleceğinden eminim. Merakla bekliyorum. :X

Çok sevindim ve böyle bir şey bekliyordum. Zaten ikisi de eşsiz yorumlarıyla müzik dünyasının içindeler ve dostlukları da çok iyi. Çok iyi şeyler geleceğinden eminim. Merakla bekliyorum. :X

Bugün Adım Leyla daha albüm çıkmadı ama şarkı bu şekilde. Sözler zaten zat-ı şahaneme ait. :A

bu yaz yerini irem dericiye bırakmış gibiydi :A
Valla hiç öyle bir şey olmadı. Sıla şuan en çok satan albümlerde hala adını yazdırabiliyorsa başarısını tartışamazsın bile. Hala 2.sırada ve yerini koruyor. Ve albüm çıkalı kaç ay oldu. :) Vaziyetler ve Yabancı zaten çok çok iyi dinlenme oranlarına kavuştular. İrem Derici ile kıyaslamaya devam edebilirsin ama İrem henüz Sıla seviyesinde değil :)

Bugün Adım Leyla daha albüm çıkmadı ama şarkı bu şekilde. Sözler zaten zat-ı şahaneme ait. :A
Çok beğendim, beğendim ama vurgu yeri yok gibi sanki. Neyse düzenlendikten sonra ve kliplendirildikten sonraki halini bekliyorum. :X

Sıla şarkısı olduğu belli her haliyle. 🙄

Bakalım Sıla'nın nasıl bi katkısı olacak Ziynet'e :A

Çok beğendim, beğendim ama vurgu yeri yok gibi sanki. Neyse düzenlendikten sonra ve kliplendirildikten sonraki halini bekliyorum. :X

Sıla şarkısı olduğu belli her haliyle. 🙄
Albüm haliyle vurgulu olacağını düşünüyorum ama bu şarkıyı Sıla seslendireydi fena olmazdı. :D

Bakalım Sıla'nın nasıl bi katkısı olacak Ziynet'e :A
Merak ettiğin şey buysa tabiki mükemmel derecede kariyerini arttıracaktır Ziynet'in. :D

Albüm haliyle vurgulu olacağını düşünüyorum ama bu şarkıyı Sıla seslendireydi fena olmazdı. :D

Merak ettiğin şey buysa tabiki mükemmel derecede kariyerini arttıracaktır Ziynet'in. :D
Ziynet'in kariyeri iyi zaten düşüşe geçirmesin de kariyerini Sıla. :A

Aslında dinledikten sonra aynı şeyi bende kendime söyledim. Bu şarkı Ziynet'ten çok Sıla'ya daha iyi gidermiş. Keşke Sıla daha slow olmayan bir şarkı verseymiş Ziynet'e. Vurgusu yüksek olan. Her Şey Güzel Olacak, Gelemiyorum Yanına gibi. Ama bu şarkıda iyi, çıkış parçası olduğu için ben daha vurgulu olsun isterdim de düzenlendikten sonra çok daha iyi bir şekilde karşımıza çıkacağına eminim. :)

Yayınlanan şarkının imzasında bile Sıla imzası var. Sıla kaliteli bir sanatçı. Ziynet Sali'ye prodüktör olarak çok şey katacaktır. :)

Ziynet artık hareketli şarkılardan uzak mı kalacak şimdi :T Ziyneti ziynet yapan yunan ve hareketli şarkılarıydı :bağır:

by tapatalk

Ziynet saliye geçmiş olsun şimdiden))
Sıla gibi kaliteli bir sanatçıyla çalışıyor neyine geçmiş olsun. Sen Sıla'yı beğenmiyorsan kimi beğeniyorsun diye sorarım sana beyazsoy. :)

Ziynet artık hareketli şarkılardan uzak mı kalacak şimdi :T Ziyneti ziynet yapan yunan ve hareketli şarkılarıydı :bağır:

by tapatalk
Sıla'nın çok iyi hareketli şarkıları var. Ziynet isterse yine hareketli yapar Sıla ile. :)

Sıla gibi kaliteli bir sanatçıyla çalışıyor neyine geçmiş olsun. Sen Sıla'yı beğenmiyorsan kimi beğeniyorsun diye sorarım sana beyazsoy. :)

Sıla'nın çok iyi hareketli şarkıları var. Ziynet isterse yine hareketli yapar Sıla ile. :)
Silanin eski şarkılarının sami olduğunu yazdım ve biliyorsun. Ama son zamanlarda geriliyor duygudan ziyade mesaj kaygılı şeylere kaydı. Ve artik parlayan bir şarkısı yok. Bu düşündeki mantaliteyi ziynete asilrsa ziynette düşüşe geçecektir

Silanin eski şarkılarının sami olduğunu yazdım ve biliyorsun. Ama son zamanlarda geriliyor duygudan ziyade mesaj kaygılı şeylere kaydı. Ve artik parlayan bir şarkısı yok. Bu düşündeki mantaliteyi ziynete asilrsa ziynette düşüşe geçecektir
Katılmıyorum Sıla'nın son albümü çok kaliteli ve parlayan şarkı yok diyemezsin bence. Vaziyetler haftalarca zirvede yer aldı. Yabancı keza öyle süper ve şuan albüm çıkalı kaç ay oldu ama hala en çok satan 2.albüm. :)