Zeynep Beşerler Özel Açıklama

αяѕℓαη

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'in güzel oyuncusu Zeynep Beşerler, önceki gün Star TV Super Starlife ekibi tarafından Taksim'de kuzenleriyle eğlenirken görüntülendi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'in güzel oyuncusu Zeynep Beşerler, önceki gün Star TV Super Starlife ekibi tarafından Taksim'de kuzenleriyle birlikte eğlenirken görüntülendi.Ayakligazete.com'un haberine göre Gamze Özçelik'in diziye yeniden katılmasına çok sevindiğini belirten güzel oyuncu ''Gamze, benim çok eksi arkadaşım . Her şey çok normal ve iyi gidiyor. Beni üzen tek şey Çağla'nın gitmesi. Ben onunla birlikte diziye çok alışmıştım. Keşke oda olsaydı''şeklinde konuştu.RAKİPLERİ İÇİN NELER SÖYLEDİ?''Sensiz Olmaz isimli diziyi de geride bıraktınız. Dizinin çok iddialı olduğu söyleniyordu. Bu konuda neler söyliyeksiniz?'' şeklinde yöneltilen soruya ''Biz hiç bir şey yapmadık aslında. Bizi tebrik edende olmadı. Rayting, bıçak sırtı bir bir durum neyin ne zaman olacağı belli olmuyor. 3 hafta 5 hafta sonra bizi de geçebilirler.''KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOK SULAR AKTIKenan İmirzalıoğlu - Özge Akbulut ilişkisi hakkında ''Bu konular beni hiç ilgilendirmiyor. Biz ayrılalı 1.5 yıl oldu ve bu çok uzun bir zaman. O köprünün altından çok sular aktı.'' Şeklinde konuştu. (Ayakligazete.com)