Zeynep Bastık Yılbaşı Özel Konukları Belli Oldu!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,051
Puanı
1,060

Getir sponsorluğu eşliğinde Zeynep Bastık Yılbaşı Özel programına katılacak isimler belli oldu.

Programa, pop müziğin efsane ismi Sertab Erener, Oğuzhan Koç ve Edis katılacak. İşte o tanıtım:

https://twitter.com/x/status/1475481995098664973
Zeynep Bastık Yılbaşı Özel saat 19.00'da Zeynep Bastık'ın resmi YouTube kanalında.

Son düzenleme:
Bunun ben TV'de yayınlanacağını düşünmüyorum. Normal reklam olarak veriliyor bence.

İlayda Alişan ve Damla Sönmez, şimdi de Zeynep Bastık… Yılbaşı ekranını @bazinga’nın düzenlediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam… ✍🏻 #DerinBazinga #DerinAdmin #DerinFav10

Reactions: 12.Adam and bazinga
Evlilik Hakkında Herşey'i beklerken tanıtımda gördüm
baktım konusu yok el atayım dedim.
------

Bunun ben TV'de yayınlanacağını düşünmüyorum. Normal reklam olarak veriliyor bence.
19.00'da FOX'TA denildi ama

------

Yayın akışında görünmüyor. Acaba acil oldu diye mi

Bir an tereddüt ettim bak şimdi. Raklam arası tekrar verdiklerinde dikkat edeyim yine. Değilsede YouTube kanalında diye edit ederim

Son düzenleme:
Yayın akışında görünmüyor. Acaba acil oldu diye mi

Bir an tereddüt ettim bak şimdi. Raklam arası tekrar verdiklerinde dikkat edeyim yine. Değilsede YouTube kanalında diye edit ederim
Yayını geriye alıp baktım da "Getir'in sunduğu Yılbaşı Özel Programı Zeynep Bastık YouTube kanalında" diyor.
Tarihte yazıyor ama FOX ile alakası yok, reklam yani.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yayını geriye alıp baktım da "Getir'in sunduğu Yılbaşı Özel Programı Zeynep Bastık YouTube kanalında" diyor.
Tarihte yazıyor ama FOX ile alakası yok, reklam yani.
İlk kez canlı yayından reklam kuşağınada baktım. Ozaman ufak bir edit yapayım

------

Hiç şüphe yok ki gelmiş geçmiş en iyi yılbaşı programı olacaktır.

Fox'ta 19'da yayınlanması zor bence, haberler var o saatte.
Edit ettim
sonuç olarak yinede o saate yayınlanacak
smart TV varsa dev ekranda izlersin

Sayın Admin’in derinliği programın FOX’ta yayınlanmasına yetmemiş maalesef, Selçuk Tepeli’ye kaybettik.
@bazinga
Aylar aylar sonra bu bölümde konu açalım dedik ne maceralar yaşadım
en iyisi herkes bildiği yerde konuyu açsın yani ben

Reactions: Sherlock
Tek kanala sınırlı kalmaması daha da iyi olmuş. Youtube'da izleriz.
Bence de öyle, TV’de bol reklamlı olurdu hem ama karizmamız açısından iyi olacaktı.

Bir de canlı değilmiş, madem öyle keşke tam 00:00’a denk getirselermiş. Daha anlamlı olurdu, gerçi 19:00’dan 00:00 sonrasına kadar sürebilecek bir süreye sahip de olabilir tabii.

Aylar aylar sonra bu bölümde konu açalım dedik ne maceralar yaşadım
en iyisi herkes bildiği yerde konuyu açsın yani ben
Zeynep Bastık önemli bir değerimiz Dosi hanım, her bölüme konusu açılabilir. İçeriği önemli değil.