Zeynep Çamcı'nın Değeri Nasıl Anlaşılacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Son olarak Show TV'de yayınlanan "Emir'in Yolu" dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu "Zeynep Çamcı" yakında Trt1'de başlayacak olan "Beni Böyle Sev" dizisinde rol alacak. Güzel oyuncunun başarılı performansı "Emir'in Yolu" dizisinden önce oynadığı "Leyla İle Mecnun" dizisinde göz doldurtmuştu ve parmakları ısırtmıştı.

Emir'in Yolu dizisinde de başarılı bir performans sergiledi güzel oyuncu. Hırçınlığı, yaşadığı acı ve bakışlarıyla yürekleri dağladı. Bir polis kadınını başarıyla canlandırdı her ne kadar eleştirilse de... Yeri geldiğinde Türk kadınları için sosyal konularda göndermede de bulundu.

Ancak bu kadar başarılı bir oyuncunun hala yapımcılar tarafından pek ilgi çekememesine hayret ediyorum. Yeni kuşağın ileride en önemli ve başarılı oyuncuları arasında adını zirveye başarıyla yazacak bir isim Zeynep Çamcı. Ancak oyunculuğundaki başarı yapımcıların bir türlü ilgisini çekemiyor.

Çok eleştiri alıyor. Boyuyla ve fiziğiyle ilgili ama oyuncu demek sadece dış görünüş müdür? İşte bu yüzden yapımcılara sesleniyorum. Gözünüzün önündeki perdeyi kaldırın ve bazı gerçekleri yakından görün. Belki daha iyi anlarsınız bu oyuncunun kıymetini...

dizi kolik

Katılıyorum.Ses tonuyla,karakterlere verdiği ruhla,dış görünüşüyle bence on numara biri kendisi. Emir'in Yolu'nda takip etme şansı buldum kendisini ve gerçekten başarıyı hakeden bir oyuncu. Ama Emir'in Yolu'nda bile yeterince ön plana çıkarılmadı bu üzücü. Gizem Karaca başrol olarak getirildi güya ama Zeynep Çamcı'nın eline su dökemez bence oyunculukta roller değiştirilmeliydi. Bence takıldığın nokta hiçbir zaman gerçekleşmeyecek dizi kolik. Zeynep Çamcı başarılı biri ancak ciddi anlamda bir Hazal Kaya,Beren Saat yahut Tuba Büyüküstün gibi popülaritesi artmış bir oyuncu olarak çıkamayacak diye düşünüyorum. Zaten eleştiri almasındaki ilk noktalardan biri de hiç kuşkusuz Emir'in Yolu dizisine gelişiydi ki herkes Feriha karakterinin yerini alacak diye düşündü ama işler tam tersine dönünce eleştirilerde bitmiş oldu. O yüzden diyeceğim o ki Zeynep Çamcı'nın çok daha fazla dikkat çekmesi için daha iyi dizilerde olması şart. Böyle Bitmesin dizisinde de eminim dikkat çekecektir ama bu dikkat çekiş onu bir basamak daha üste çıkarmayacaktır.

Bunu babası kesin şekercidir ha. Şekerlikten ölmese bari bu kız.

Sadece Emir'in Yolu olarak bakmamak gerek. Ben gelecekteki oyunculuğu için söylüyorum. Yukarıda değindiğim şey aslında şu : Emir'in Yolu ve Leyla İle Mecnun'da ki başarısı hala neden fark edilmedi. Emir'in Yolu'nun ikinci konseptinde fazla öne çıkarılmadı, evet ama yinede seyircinin gözü ekranda hala Zeynep'i arıyordu. Birçok yorum bununla ilgili diziyi takip eden kitle için.

"Beni Böyle Sev" dizisinde de başarılar diliyorum ama o bunu hak etmiyor. Daha iyi kanallarda ve daha iyi dizilerde oynamayı hak ediyor...

o boyla polis olması imkansız
)) yönetmen kast directörü o yapımda kim varsa resmen çuvalamışlardı arka sokaklara bi bakaydılar o boyda polis göreceklermiydi
))) oyunculuguda abartıldıgı kadar iyi değil canlı yayınlarda nasılsa öyle oynuyor exxtra bir oyunculugu yok

Kendisini sadece Emir'in Yolu dizisinde takip etme fırsatım olduğu için yorumumu o yönde yaptım ben

Boyu 162 cm. Çok ta kısa değil... Ama yine dalga konusu olmuştu malesef.

Boyu 162 cm. Çok ta kısa değil... Ama yine dalga konusu olmuştu malesef.

geçen yıla kadar kadınlar için polis olma boy sınırı 1.65 ama bu yıl çekselerdi sınırdan kurtarırdı 2013 den itibaren bu sınırı 1.62 ye indi
)))) erken çektiler dizi yazık oldu kıza
)))))

Son düzenleme:
İyi oyuncu ama değerinin pek anlaşılmadığına katılmıyorum. Boş kalmıyor, sürekli yeni teklifler geliyor herhalde daha ne olsun. Her oyuncu en üst seviyeye gelecek Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Hazal Kaya gibi olacak diye bir şey yok.

Katılıyorum. Kesinlikle önemli projelerde yer almalı.

Boş kalmadığı doğru fakat iyi proje ve doğru proje teklifi gelmediği de doğru.

Son düzenleme:
Billy Kane (emre5757) yorum yapmayarak beni çok şaşırttı !:haha:

Söyleyecek söz yok. Çok doğru konuşmuşsun. Daha çok genç, yeni dizisinde adından çokça söz ettirecektir.

Her işi bu kadar çabuk kabul etmemeli bence..

Furkan sen Zeynep Çamcı'nın Leyla İle Mecnun ve Emir'in Yolu'nda ki performanslarını nasıl değerlendiriyorsun?

Leyla ile Mecnun'da kendisini izleyemedim, onun için yorum yapamayacağım. Emir'in Yolu'nda canlandırdığı karakteri pasif buldum açıkcası. Keşke o Beril Kayar'ın canlandırdığı karakteri oynasaydı veya daha farklı bir karakter.. Emir'in Yolu'nda kendisini oyunculuk anlamında tam gösteremedi bence.