Zeynep Çamcı, Adını Feriha Koydum'da Başarı Sağlarsa İlginç Bir Durum Ortaya Çıkacak

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
'Adını Feriha Koydum' dizisine dahil olan, Zeynep Çamcı, geçen sezon aynı kaderi paylaşan 'Leyla ile Mecnun' dizisinden tecrübeli. Zorunlu bir görev halini alan bu durum aslında kendi içinde komik bir duruma dönüşecek diye korkuyorum. Şayet bu dizide Zeynep Çamcı başarılı olursa, yapımcılar arasında kolaylıkla şu cümleler kurulabilir…
-Bizim dizi çok iyi gidiyor. Ama başrol bayan oyuncumuz fiyatını 2'ye katlamak istiyor. Sanırım diziyi bitirmek durumundayız.
-Dert ettiğin şeye bak… Karakteri öldür … Zeynep Çamcı ve bir alternatif oyuncu kız al.. ver izleyiciye… aynen yola devam…!

Biliyorsunuz ki Genç oyuncunun Recep İvedik'den sonraki ekran macerası, 'Leyla ile Mecnun''un Leyla'sın diziden ayrılması ile başladı. Diziye 2 yeni karakter dahil edildi. Uzun süre Mecnun, bu 2 karakter ile haşır neşir oldu ve sonunda seyirci ibreyi bu karakterlerden birine çeviriyordu. Dizinin sağlam da bir yan kadrosu olduğu için; dizi çok sağlıklı bir şekilde hikayesini anlatmayı sürdürdü…
Aynı durum bu dizi için de geçerli olursa ve 'Emir'in Yolu'un anlatacak bir hikayesi kaldıysa, bu başarı sürmeye devam eder.