Harry Potteri sevmiyim Yüzüklerin Efendisi taraftarı olarakSen bu hafta niye benim üzerime oynuyorsun
Kapımız her zaman açık
Bu arada Euro 2020 Tahmin İkincliğini tebrik ederim canm.
Malatyalı mısın?Harry Potteri sevmiyim Yüzüklerin Efendisi taraftarı olarak
Hamdiyi ozaman benle tanıştırKapımız her zaman açık
Lütfen ihtiyaç sahipleri bu yarışmaya katılsın ya.Uzayda parası çokmuş ondan galiba
@EmreCan karar seninAslında yina mavi hissediyorum da arka arkaya kırmızı açtım ya o korkutuyor beni
@xdragxx telefon molası verince sende yemek yeİşten geldiğimden beri bu yarışma için akşam yemeğimi yemedim değerimi bilin
@Dosi @Cervantes @xdragxx @12.Adam @cehennet @BARON男爵 @Tolstoyevski @Angelica başka var mı unuttum
Olmaz Hamdi Bey benden başkasıyla görüşmek istemiyor...Hamdiyi ozaman benle tanıştırben iletirim. Sunmasamda o civar yazarım
@Angelica helal olsun 50 TLAç aç aç aç
Ben bayram özel yarışıp dağıtacağım parayıLütfen ihtiyaç sahipleri bu yarışmaya katılsın ya.
Benide tanıştır HamdiciğimleOlmaz Hamdi Bey benden başkasıyla görüşmek istemiyor...
------
@Angelica helal olsun 50 TLTeklife 4 kutu kaldı
Sen övme beniH
Hadi sana iyilik yapıp son kararın mı falan diyip kafanı karıştırmayım 10 TL vardı helal olsun @cehennet bugün iyi gidiyorsun
Teklife 5 kutu kaldı hadi hızlanalım.....
Olmaz Hamdi Bey benden başkasıyla görüşmek istemiyor...
------
@Angelica helal olsun 50 TLTeklife 4 kutu kaldı
Kanal sahibi Dosi tanımıyor yarışmacılar nasıl tanışsın? ...Benide tanıştır Hamdiciğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?