Kutunda 1 TL çıksa bile kutu değiştirmeye gidebilirsin1 TL çıkacak kişiyi merak ediyordun. O benim
Kutunda 1 TL çıksa bile kutu değiştirmeye gidebilirsin1 TL çıkacak kişiyi merak ediyordun. O benim
Ben sadık bir insan değilim üzgünüm.Sözleşmene sadık kalıp benle yola devam ediyorsun tabii ki.
GörüşürüzPeki , teşekkürler. Yarın görüşürüz.
2 parlakla uyuştururum onu o iş bende.Uygundur. Yarına bir plan yok, son dakika bir durum olmazsa
------
Pek öyle demiyor ama
@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galibaSözleşmene sadık kalıp benle yola devam ediyorsun tabii ki.
Herşey mümkünveya tüm maviler yan yanaveya basamak basamak.
Kutunda 1 TL çıksa bile kutu değiştirmeye gidebilirsin
Tamam Hamdi bey , sizde yarın daha yüksek teklifler vermeye bakın. : )GörüşürüzŞimdiden güzel strateji oluşturmaya bak
Kendi bileceği iş@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galibaSendede yarışmacı bende de yarışmacı ama gidip enlerde bizim başarımızı bir tebrik etmeden kerem blr dahakine MS zirvede olacak diyorMs'nin gizli sunucusunda bilemem tabibiraz ayıp etti aslında @xdragxx
2 parlakla uyuştururum onu o iş bende.
İki gündür oranın reytinglerine odaklanınca birden aklıma o geldi@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galibaSendede yarışmacı bende de yarışmacı ama gidip enlerde bizim başarımızı bir tebrik etmeden kerem blr dahakine MS zirvede olacak diyorMs'nin gizli sunucusuysa bilemem tabibiraz ayıp etti aslında @xdragxx
Ben Acun'um ya Hamdi Bey başkasıTamam Hamdi bey , sizde yarın daha yüksek teklifler vermeye bakın. : )
Belki de kutundaki 500.000 TL'yi değiştireceksin riskli iş bakalım....Yeter bu kadar tüyo bence.
Büyük rakam sona sokmak lazım onun için.
Kusura bakmayın karıştırdım sanırım. Ben dosi hanımı acun , sizi hamdi bey sanıyordum. Peki hamdi bey kim?Ben Acun'um ya Hamdi Bey başkası
Aaa biz reyting için yarışma yapmıyoruz. MS zaten forumun temel taşlarından biri. Reyting endişesi geçeli çok oldu. BŞB gibi değil.@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galibaSendede yarışmacı bende de yarışmacı ama gidip enlerde bizim başarımızı bir tebrik etmeden kerem blr dahakine MS zirvede olacak diyorMs'nin gizli sunucusuysa bilemem tabibiraz ayıp etti aslında @xdragxx
Olsun, ben geldim fazla fazla gelicek işte.Aaa biz reyting için yarışma yapmıyoruz. MS zaten forumun temel taşlarından biri. Reyting endişesi geçeli çok oldu. BŞB gibi değil.@slhttnmtl
Maalesef bu bilgiyi yarışmacılara veremiyoruz. Dosi bile bilmiyorKusura bakmayın karıştırdım sanırım. Ben dosi hanımı acun , sizi hamdi bey sanıyordum. Peki hamdi bey kim?
Ben Acun'um ya Hamdi Bey başkası
------
Belki de kutundaki 500.000 TL'yi değiştireceksin riskli iş bakalım....
Kontratı daha dikkatli okumanız lazımSizi dava edeceğim.
Gelecek sezon Güllü @serhatt'ı kovup yerine seni getireceğim.Olsun, ben geldim fazla fazla gelicek işte.Neyden kötü
Neyse şimdiden düşünme bunları hele bir sıran gelsinYarışmayı iptal ettiririm. Konuyu kilitleriz. Hatta konu siliniyorsa onu yaparız. Tam dram olur öyle bir şey olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?