Tamam , ben yarın 19.00 da girerim.Umarım iyi bir para ile ayrılırım. Teşekkürler.Bu haftanın ilk yarışmacısı @Mircan Saye olacak. Mircan müsait olursan yarın 19.00 gibi başlayabiliriz.
Özellikle @cehennet gibi yarışmacılar çok şaşıracak gibi
Tamamdır bekliyoruz unutma amaTamam , ben yarın 19.00 da girerim.Umarım iyi bir para ile ayrılırım. Teşekkürler.
Evet bazen üst üste kırmızı geliyor bakal yarın nasıl olacak.Benim teorim kırmızı kutunun yanında ki kutunun kırmızı olma ihtimali azdır teorisiydi. Bu hafta 1 kırmızı bulursam en az 5 kutu sonrasını açtırırdım. 3 50o bin yan yana gelmiş bile olabilir. @Mircan Saye@Dosi @Cervantes
Zaten o teorin çokça kez çürümüştüBenim teorim kırmızı kutunun yanında ki kutunun kırmızı olma ihtimali azdır teorisiydi. Bu hafta 1 kırmızı bulursam en az 5 kutu sonrasını açtırırdım. 3 50o bin yan yana gelmiş bile olabilir. @Mircan Saye@Dosi @Cervantes
Evet bazen üst üste kırmızı geliyor bakal yarın nasıl olacak.
Tamam yarın 19.00 da burdayım.( İki saatten fazla sürmez değil mi?)Tamamdır bekliyoruz unutma ama
İşte böyle düşünmeye devam ederseniz kaybedersinizBu hafta için ciddi tüyo verdiler bence. Şansın yüksek.
Yok yok sürmezTamam yarın 19.00 da burdayım.( İki saatten fazla sürmez değil mi?)
Olur aslında 18.30 da başlasak peki olur mu?İşte böyle düşünmeye devam ederseniz kaybedersinizZaten daha sadece Mircan'ın kutuları belli diğer kutuların çekilişi yapmadık
------
Yok yok sürmezHatta daha erken gelirsen daha da erken başlayabiliriz.
@Dosi uygun mu sana?Olur aslında 18.30 da başlasak peki olur mu?
Sözleşmene sadık kalıp benle yola devam ediyorsun tabii ki.Görüyorsun değil mi @Dosi tüm yapımcılar peşimde.
Biraz diyelimÖzellikle @cehennet gibi yarışmacılar çok şaşıracak gibi
İşte böyle düşünmeye devam ederseniz kaybedersinizZaten daha sadece Mircan'ın kutuları belli diğer kutuların çekilişi yapmadık
------
Yok yok sürmezHatta daha erken gelirsen daha da erken başlayabiliriz.
Senin nasıl yarışacağını çok merak ediyorumİstatistik bilimini inkar edemeyiz. 6. His vs bende hiç yok. Şansım yok benim.
Tamam @Mircan Saye 18.30 civarı gelirsen başlarız ben de müsaitimUygundur. Yarına bir plan yok, son dakika bir durum olmazsa
------
Pek öyle demiyor ama
Herşey mümkünBenim teorim kırmızı kutunun yanında ki kutunun kırmızı olma ihtimali azdır teorisiydi. Bu hafta 1 kırmızı bulursam en az 5 kutu sonrasını açtırırdım. 3 50o bin yan yana gelmiş bile olabilir. @Mircan Saye@Dosi @Cervantes
Senin nasıl yarışacağını çok merak ediyorum
Peki , teşekkürler. Yarın görüşürüz.Senin nasıl yarışacağını çok merak ediyorum
------
Tamam @Mircan Saye 18.30 civarı gelirsen başlarız ben de müsaitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?