Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Yeni hafta hayırlı olsun. Bu hafta yarışacaklara başarılar dilerim.

Reactions: Dosi
Beni etiketlememişsiniz. Etiket listesinde de çıkartılmışım. Diskalifiye mi edildim.
@Dosi @xdragxx
Ben bile yoktum

Yakıştı mı bu @xdragxx ?
Konuyu rast gele gördüm ana sayfada

@xdragxx 'ın peşinden onu toplamaya devam o zaman. Eurovision konusunda da sensiz yapamamış yine.
Bunu herkese yapıyorum. Bu yüzden herhalde genelde beni etkinliklerine dahil ediyorlar

Şu Kicktipp misal senelerce yapılmaya çalışılıp hep yarım kalmış. Bu kez @Tolstoyevski el attı ve beni yanına aldı. Biliyor ki ben biraz fazla disiplin vs şeylerine önem verdiğim için aksatmam ve 9 ay boyunca o konu gününde açıldı hep
zaten bana sende ortak olacaksan başlatırım demişti. 9 ay gibi uzun bir sürede aksatmadık neyseki

Birçok yerde açığımı kapatıyorsun yoksa bu kadar başarılı olamazdık
@cehennet

9 ay gerçekten fazla aynı anda 2-3 etkinlikte denk geliyordur. Zor sizin iş. Baya vakit ayırmak gerekli.

------

@cehennet

Sen de durumdan memnunum belli ki.

9 ay gerçekten fazla aynı anda 2-3 etkinlikte denk geliyordur. Zor sizin iş. Baya vakit ayırmak gerekli.

------

5 yılı aşkın süredir hem de
Gerçi İlk senelerde çok aktif değildim etkinlikler vb ama yine de arkamı toparlıyordu bir şekilde
@Dosi

@cehennet

------

2020'de sayısız etkinlik yürüttüm. @Tolstoyevski kendine bilgisayar alınca bana yardımcı olmaya başladı ve sonra bir çok etkinliği birlikte yürüttük

Bu senede altta kalmadım, bir sürü etkinlik açıldı ve açılacak
Ya bunda pandemiden dolayı çalışmamanında etkisi vardı. Bi de ben yalnız kalan biriyim. Annemle babamla birlikte kalsam 1 saat telefon elimde kalmaz mesela

5 yılı aşkın süredir hem de
Gerçi İlk senelerde çok aktif değildim etkinlikler vb ama yine de arkamı toparlıyordu bir şekilde
@Dosi

Bende yanlış yazmışım. Iyi anlamışım yine de demek istediğimi.

------

Aynı anda 5 etkinlik var galiba şuan forumda. Bizimde forumdan kopmamamızı sağlıyor böyle devam.

Bende yalnız yaşıyorum şuan ama aile ile yaşasam daha çok telefonla uğraşırdım. Netice de temizlik yok, bulaşık yok, çamaşır yok, yemek yapmak yok. Daha çok vaktin oluyor.

Bende yanlış yazmışım. Iyi anlamışım yine de demek istediğimi.

Memnunsun demek istemişsin ve evet Anladım o yüzden dedim 5 senedir kafamız rahat

Klavye hataları konusunda da @Dosi beni geliştirdi sağ olsun o arada sırada klavyesiyle kavga ettiği için biz de alıştık artık ufak terek harf şeylerine

İlginç, bende annem fırça atar şu telefonu bırak der
temizlik ve yemekler ellerimden öperler. İş yine bana kalır zaten
yemek işi tamam arada kurtulurum ama ona iş yaptıramam.
------

Ben Türkçe otomatik düzelmeyi devreye sokmuşum. Arada yanlış yazıyor ama olsun. Öyle öyle gelişti Türkçe
@cehennet

Böylesi daha şirin arada sırada hatalar olması hatasız klavye olmaz demişler

Reactions: 12.Adam and Dosi

Annem çalışmadığı için evde tüm gün. Bu sebeple bize iş yaptırmazdı. Siz zaten yoruluyorsunuz tüm gün der.
Ama daha kısıtlı bir hayat, daha çok hesap verme vs vs çok oluyor. Halimden memnunum kısacası.

Reactions: Dosi
Böylesi daha şirin arada sırada hatalar olması hatasız klavye olmaz demişler
Ama bazen anlamı komple değiştiren kelime devreye giriyor
bende hızlıca yazıp el alışkanlığı olarak hemen yollayınca garip duruyor

Hayır bırakmayacağım diye yazdığımda may kaybolunca bırakacağım oluyor. Bu örnek geldi ilk aklıma
@cehennet

Etiket listesini tek bir çatı altında hallettim. İlk kısımda @xdragxx
Yarışmacı tanıtırken ve konuyu açarken kullanırız.

Reactions: xdragxx and 12.Adam