Tam bayram günü de olmayabilir. Bayram haftası olarak. Daha planlama yapmadım.
9 gün tatilim var aslında ama tam planlama yapmadım bende. Aile yanında olurum 3 gün.
Tam bayram günü de olmayabilir. Bayram haftası olarak. Daha planlama yapmadım.
Sarıydııııı. 25.000 TL vardı kutusunda. Teklife son 2 kutu orta şeker gidiyoruuuz.Açalım ben mavi hissediyorum
Kısmette yoksa sensiz yarışırım9 gün tatilim var aslında ama tam planlama yapmadım bende. Aile yanında olurum 3 gün.
Kırmızıdan iyidir. Diyip @12.Adam ın kutusuna yonelmek istiyorumSarıydııııı. 25.000 TL vardı kutusunda. Teklife son 2 kutu orta şeker gidiyoruuuz.
12.adamın ortası yok ama bunu göz önünde bulundur. Çokça kez yarışmacılara kırmızı açtı bazen 500.000 TL açtırdığı bile olduKırmızıda iyidir. Diyip @12.Adam ın kutusuna yonelmek istiyorum
O zaman biraz beklesin12.adamın ortası yok ama bunu göz önünde bulundur. Çokça kez yarışmacılara kırmızı açtı bazen 500.000 TL açtırdığı bile oldu
Kısmette yoksa sensiz yarışırımgeldiğinde yorumunu yaparsın
1 TL ile ayrılıp rekor kırarım belki
Admin @bazinga açtığı mavi kutularla meşhurO zaman 8 numarkutu olsun
Paraları yarışmacılara harcayacağım. O yüzden iyi para olsa iyi olurBüyük bulmak için uğraşacak olmak keyifli olur aslında. Telefondan girerim aslında. Çok uzak kalamam.
Hepsini sen fitlemişsindir.@12.Adam bak Mircan da sana güvenmedi
Genelde mavi açıyorsa bana da açar diyip son kararım diyorum Acun bey.Admin @bazinga açtığı mavi kutularla meşhurYine kutusunda mavi var mıdır acaba son kararın mı?
@bazinga tebrikler yine 25 TL açtınGenelde mavi açıyorsa bana da açar diyip son kararım diyorum Acun bey.
Açtık zaten 25.000 TL vardı@mesmeso yu açsın
Bugün Angelica hep mavi açıyor dediğimde onu sona bırakayım demiştin. Yarışmada cidden farklı oluyorGenelde mavi açıyorsa bana da açar diyip son kararım diyorum Acun bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?