Benim zamanımda ol ozamanSonradan bakarım diye düşünmüştüm ama çok fazla mesaj yazılıyor. Bu programı takip etme olasılığım çok düşük görünüyor maalesef
Aynen, hitmatik çenebaz multieğlencekolik bir program
Benim zamanımda ol ozamanSonradan bakarım diye düşünmüştüm ama çok fazla mesaj yazılıyor. Bu programı takip etme olasılığım çok düşük görünüyor maalesef
Kimine göre balım, kimine göre zehirSen mutlu olda gerisi kolay be Enes...
------
Ona acı bela, bana tatlı belasın
Acaba ne1 saat sonra başlıyoruz
Bakalım bugün nasıl bir macera olacakHamdi Bey artık en fazla 4 haneli paralar vermek istiyor..
Acun marşı
Tabiki , bundan sonra size bu emojiyi kullanayım.🙂Rica etsem bana yazarken bu emoji kullanmasanız olurmu gıcık olduğım bir emojide
Söz vermeyeyim ama bakmaya çalışırımBenim zamanımda ol ozamanönden haber veririm
Aynen, hitmatik çenebaz multieğlencekolik bir program@xd
Aaaa @xdragxx etiketi yarım kalmış mesajdaSöz vermeyeyim ama bakmaya çalışırım
Yeni bölümde olmayı unutmayınmeşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
Kuz bu Çiğdem cadolozu sincap Dosi dış mihrağı tavşan paylaşıyor ayol bunlar çirkinliklerini niye şirin hayvanlarla kapatmaya çalışıyor be😱Saat sürekli değişiyor iyice elinize yüzünüze bulaştırdınız.
@12.Adam @cehennet ve @Cervantes bugün sizi de 18.30'da bekleriz
Özellikle 12.adam seni önereceğin kutular çoook önemli
Yahu ben kendi çektiğim fotoyu paylaşıyorum, gidipte Google görseli atmıyorumKuz bu Çiğdem cadolozu sincap Dosi dış mihrağı tavşan paylaşıyor ayol bunlar çirkinliklerini niye şirin hayvanlarla kapatmaya çalışıyor be😱
Teşekkür ederim. Hiç sorun değil eğlenmek amaçlı zaten 🙂
225. Mesajda herkesi davet etmiştim zaten. Yarışma esnasında yapardın@12.Adam @cehennet ve @Cervantes bugün sizi de 18.30'da bekleriz
Özellikle 12.adam seni önereceğin kutular çoook önemli
225. Mesajda herkesi davet etmiştim zaten. Yarışma esnasında yapardın
Teşekkür ederim. Hiç sorun değil eğlenmek amaçlı zaten 🙂
Bugün ikimizi kırdırmaya çalıştığı için daha çok olur@xdragxx ne yapsan kabahat. Her yaptığın göze batıyor. Uyarılıyorsun.
------
Biliyorum cnm. Başarılar dilerim sana tekrardan. Son ikiye 2 500 bin sokarsın umarım.
Biraz zor ama umarım öyle olur.@xdragxx ne yapsan kabahat. Her yaptığın göze batıyor. Uyarılıyorsun.
------
Biliyorum cnm. Başarılar dilerim sana tekrardan. Son ikiye 2 500 bin sokarsın umarım.
Bugün ikimizi kırdırmaya çalıştığı için daha çok olur
Aynen. O kilit kısmında mesajı diğer konuya alıp kınamıştım onları. Orda da beni tersledin
Heee ya gidip kutu söylemeyi seven 3 üyeyi etiketliyorum yine bir eleştiri anlamıyorum ben de...@xdragxx ne yapsan kabahat. Her yaptığın göze batıyor. Uyarılıyorsun.
------
Yahu ben kendi çektiğim fotoyu paylaşıyorum, gidipte Google görseli atmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?