Daha 1 kutu açtık o da Tolsto konusu
Welcome to hell 😂
Neyse o gelene kadar kutuyu başkasıyla degistirelim 😂Daha 1 kutu açtık o da Tolsto konusuÖzgür'ün kutusu söylendi Özgür'ün gelmesini bekliyoruz buralarda olduğu için bekleteyim az dedim
Sorma ya burası Acayip sıcak. Çamaşırhane iki katı. Şiödi bi 10-15 dakika sonra anca serin gelir evWelcome to hell 😂
Yok ama eğer istiyorsan açalımNeyse o gelene kadar kutuyu başkasıyla degistirelim 😂
Gece anca serinliyor ya burası da tam tersi gündüz kuru sıcaklar ancaSorma ya burası Acayip sıcak. Çamaşırhane iki katı. Şiödi bi 10-15 dakika sonra anca serin gelir ev
Tamam açalım ozamanYok ama eğer istiyorsan açalımBuralarda ama yakalayamadık galiba çıkmış olabilir karar senin.
İşveçte böyle hava bir kaç senede bir anca oluyor ama geçici havalar bunlarGece anca serinliyor ya burası da tam tersi gündüz kuru sıcaklar anca
------
Tamam açalım ozaman
Tamam tamam@Dosi sende kutu açtırma işi ben izleyiciyim
Sıcağı pisse eğer soğuku nasıl Allah bilir vallaİşveçte böyle hava bir kaç senede bir anca oluyor ama geçici havalar bunlar
En son açalım o zaman dedi ama...İşveçte böyle hava bir kaç senede bir anca oluyor ama geçici havalar bunlar
------
Tamam tamam
Evet @seyfullXh 11 i ertelemiştin şimdide 9 u mu erteliyorsun?
Devam edelimİşveçte böyle hava bir kaç senede bir anca oluyor ama geçici havalar bunlar
------
Tamam tamam
Evet @seyfullXh 11 i ertelemiştin şimdide 9 u mu erteliyorsun?
Soğuk ise -20 falan oluyor bazenSıcağı pisse eğer soğuku nasıl Allah bilir valla
Hangi numara?Devam edelim
Burası da ordan farksız demekkiSoğuk ise -20 falan oluyor bazen
9Soğuk ise -20 falan oluyor bazen
------
Hangi numara?
Son kararımSon kararın mı? Vazgeçtin sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?