Zerrin Tekindor 'Mucize Doktor' Kadrosunda! | FOX

Yuh yuh yuh mükemmel artık Mucize Doktor'a yeniden dönebilirim.

Her zamanki gibi yine mantıklı bir yorum yaptım durum bu, Zuhal Olcay kalitenin adıdır Zerrin hanıma geçmiş olsun...

Her zamanki gibi yine mantıklı bir yorum yaptım durum bu, Zuhal Olcay kalitenin adıdır Zerrin hanıma geçmiş olsun...
O yazdıklarının mantıklı olduğunu düşünüyorsan bu muhabbeti devam ettirmenin anlamı yok sana fesat düşüncelerinle mutluluklar.

Tüm haberler silindi yalnız haberiniz olsun galiba bişey oldu

Gerçekten bayılıyorum bu kadına. Çok başka bir havası var.

Zerrin Tekindor'un cidden böyle bir şey yaptığını mı düşünüyor musun, merak ettim?

Zerrin Tekindor'un cidden böyle bir şey yaptığını mı düşünüyor musun, merak ettim?
Evet Zuhal Olcay’ın dizisine rakip olacağı için hiç düşünmeden kabul etmiştir.
Z.T yi çok severdim ama bu yaptığı hiç olmadı.
Zuhal Olcay’ın Alev Alev’deki rolü kendisine teklif edilmediği için çok üzülmüş belli...

Tomris karakterini Zuhal Olcay'dan önce başka isim oynayacaktı. Ayrıca belki teklif gitmiştir, kendi kabul etmemiştir?

Tomris karakterini Zuhal Olcay'dan önce başka isim oynayacaktı. Ayrıca belki teklif gitmiştir, kendi kabul etmemiştir?
Ben durumu düşündüğüm şekilde anlattım katılıp katılmamakta özgürsünüz her karşıt yoruma tek tek cevap yazamayacağım yorgunum iyi geceler 🙏

Reactions: Emre Ozansoy
Ben durumu düşündüğüm şekilde anlattım katılıp katılmamakta özgürsünüz her karşıt yoruma tek tek cevap yazamayacağım yorgunum iyi geceler 🙏
Bu kadar saçmalıyorsan karşıt yorumları da göze alacaksın kusura bakma.

Vuslat Hanım da hastanede aktif bir şekilde yer alacak o zaman.

Bu üslubu sana yakıştıramadım, fikrime katılmak zorunda değilsin ama "saçmalıyorsun" diyemezsin.
Ben karşıt yorum yapmana bir şey demiyorum tabii ki katılmak zorunda değilsin. Ama hakkında hiçbir şey bilmediğin bir kadın için bu kadar tuhaf ve akılalmaz bir ithamda bulunmanı asıl ben yakıştıramadım sana. Neyse iyi forumlar.

Keşke Kadın Doğum doktoru olarak katılsaydı, çok yakışırdı.