Zengin ve Yoksul - Tanıtım Fragmanı | ATV

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
65962

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Zengin ve Yoksul'un tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını NTC Yapım'ın, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in üstlendiği; başrollerinde Binnur Kaya, Osman Sonant, Gökhan Alkan, Gülcan Arslan, Evrim Solmaz, Elif Doğan, Damla Colbay, Tuna Orhan ve Sacide Taşaner gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri İstanbul'da devam ediyor.

'Zengin ve Yoksul' Nisan'da ATV'de!

• Harika
Reactions: Angelica
az önce gösterdiler:A Uyuz kız dizininn içine edicek resmen offff :(

Binnur Kaya kabul ettiyse biraz farklıdır dedim ama korktuğum gibi klasik NTC dizisi çıktı. Daha ilk fragmanından kuru gürültü. Üstelik 1-2 saniye göstermişler. Hem ona, hem de Osman Sonant'a yazık olacak. :(

Binnur Kaya kabul ettiyse biraz farklıdır dedim ama korktuğum gibi klasik NTC dizisi çıktı. Daha ilk fragmanından kuru gürültü. Üstelik 1-2 saniye göstermişler. Hem ona, hem de Osman Sonant'a yazık olacak. :(
Binnur'u Anneler ve Analar'da izle :T: Dramı muhteşem.
Ben komedi olur sandım ama Binnur'un dramını bildiğim için sevindim:A

Baya kötü olmuş.:(
Böyle bi kadro böyle bir dizide harcanacak.s.s

İzledim güzele benziyor yolu açık olsun dizinin bakalım nasıl olacak

Yeni tanıtımların ucuzluğunu geçtim Binnur Kaya için yazdıkları repliği görünce ben utandım. Gökhan ve Damla'nın iğrenç saçlarını iki fragmanda gösterip kadın için ayrı bir tanıtım yapmamaları ayrı bir skandal zaten. Ekranlara bu ucuz diziyle dönmemeliydi. :(

az önce gösterdiler:A Uyuz kız dizininn içine edicek resmen offff :(
Binnur'un repliğini koymamak nasıl bir hadsizlik?? :A

Gökhan'ın imajı olmamış...
İzledim güzele benziyor yolu açık olsun dizinin bakalım nasıl olacak
Daha çok günlük diziye benziyor :A:A
Ucuz bir dizi. Tutmayacaktır.
Erken bunama mı? 😱 Forumdash’ın 26236 yaşında olduğunu bilmiyor muydun. :A
@xemrexxx @Yiğitt @serhatt @denizz19

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Binnur olmasına rağmen şu dizi patlasın istiyorum sırf kendini kurtarması için. Karakter ters köşe diye kabul etmiş belli ki ama bu dizi onun muhteşemliğine rağmen bile izlenemez hale bak. :(
merak etme aysel denen kız sayesinde batacak :A Ama Binnur için yine de üzülürüm dramda görmek istiyorum onu:(

• Güldürdün
Reactions: Aserat