Zengin Kız Fakir Oğlan, FOX'a Transfer Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
thumbnail_1433076620.jpg

TRT 1'in sevilen komedi dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan, kanal değiştirdi!

Medyatava'nın haberine göre başrollerini Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Mahir İpek ve Ayda Aksel gibi isimlerin paylaştığı yapım, yeni sezonda FOX'ta ekranlara gelecek.

Yapımcılığını Mint Productions'un üstlendiği dizi, 3 sezonluk TRT 1 macerasını 14 Haziran tarihinde ekrana gelecek olan 130. bölümüyle sonlandıracak ve Eylül'de yeni kanalında izleyici karşısına çıkacak.

Her hafta ilgiyle takip edilen yapım, sıradan bir banka çalışanı olan Nurhan'ın zengin bir aileye damat adayı olması ve kızlarının canından çok seven baba Kemal'in onu kızına layık görmemesi ile gelişen olayları konu alıyor.

Zengin Kız Fakir Oğlan, yeni sezonuyla Eylül ayında FOX'ta!

Son düzenleme:
Tam dizileri sakıza çeviren kanal. :D Yerini bulmuş ama gelecek sezon işi çok zor artık konusu tükendi...

İlk başlarda ben de izliyordum diziyi, hatta o zamanlar A/B'de 6-7 falan alıyordu diye hatırlıyorum. Bu sezon da Pazara geçmeden önce Çarşamba baya iyi gidiyordu. Ama artık bitmesi daha iyi olur, 130 bölüm büyük başarı cidden.

Yıllardır çok düşmeyen ve hep izlenen bir yapım. Fox'a katkısının olacağı aşikar. Çarşamba için iyi alternatif.:)

Ben final yapacak biliyordum. Bence de yanlış karar. Tadında bitmeliydi.

fox ta 6-7 bölümde bitirirler zaten reytingleri düşüktü trt1 için iyiydi ama foxu tatmin etmez o reytingler trt1 güzel dizi bulduğunda pek reytinge bakmıyor ama fox hiç beklemeden harcar

ilginç karar fox hangi mantıkla aldı bilemiyorum. seksenleri de trt bitirebilir.

bu kadar basit dizinin sakız gibi uzamasına irrite oluyorum bitirin gitsin be kardeşim gereksiz bir dizi ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919