'Zengin Kız Fakir Oğlan' Dalya Diyor!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
MinT Prodüksiyon - Birol Güven'in yapımılığını üstlendiği, baş rollerinde Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Aydal Aksel, Mahir İpek, Gözde Okur, Kemal Kuruçay ve Şeyla Halis gibi isimlerin bulunduğu sevilen komedi dizisi 'Zengin Kız Fakir Oğlan' bu akşam 100. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizi bu sezon yeni gününde aldığı başarılı reytingleriyle dikkat çekiyor.
'Zengin Kız Fakir Oğlan' 100. bölümüyle bu akşam 19:55'de TRT1'de!

1907.jpg

cok begeenerek izledigim dizilerden biriydi simdi pek firsatim yok izlemeye ama arada terkarlarina denk geliyorum yine ayni keyifle izliyorum

İzlemeden bitsin diyorsunuz ya. :)

Dizi bu sezon gayet başarılı ilerliyor. Komedi olarak bazı büyütülen dizileri geçer. Fırsat buldukça izlemek güzel oluyor. :)

Çok Güzel Dizi Severek İzliyorum. Reytingide Çok İyi AB'de Zirveye Oynuyor.
Bu Diziye Şükrüde Çok Büyük Renk Katıyor.:D

İzlemeden bitsin diyorsunuz ya. :)

Dizi bu sezon gayet başarılı ilerliyor. Komedi olarak bazı büyütülen dizileri geçer. Fırsat buldukça izlemek güzel oluyor. :)
Dizinin sıkı bir takipçisiyim. Gerçekten çok severek izlediğim ve özellikle Şükrü ve Sarp karakterine güldüğüm bir dizi. Yeni gününde aldığı reytinglerde iyi. Dalyaları hayırlı olsun...

Bence komediden çok insanı aptallaştırıyor.. bir kaç kez denk geldim ve izledim.. boş konuşma dışında birşey yok.

Tapatalk 2

Zengin Kız Fakir Oğlan, MinT'in 100. bölümüne ulaşan dizilerinden biri oldu. Dizinin iyi bir izleyici kitlesi var ve bu kadar gelmesi de çok normâl. Seksenler gibi, Zengin Kız Fakir Oğlan da hızla ilerlemeye devam ediyor. Hayırlı olsun. :)