Zengin Kız Fakir Oğlan Ailecek İzlenilecek Dizilerden!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,082
Puanı
1,060
TRT 1'de Perşembe akşamları ekranlara gelen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi ailecek izlenilecek dizilerden.

Zengin kız ile fakir oğlanın hikayesini alan dizide geçen olaylar gerçek yaşamda çoğu kişinin yaşadığı durumları ekranlara taşıyor. Yani dizi gerçek yaşamla ilişkilendirilebilir. Dizi iyiliği, sevgiyi, dürüstlüğü öğretiyor. İnsanları yaşama bağlamayı öğretiyor. Her şeyi beraberce hallede bilmeyi öğretiyor. Yardımseverliği öğretiyor. Her şeyi "akışına" bırakırsan iyi şeyler olabileceğini gösteriyor. Fakir birisinin zengin birisini sevebileceğini gösteriyor.

İzleyenlere bir şeyler öğretmeyi bilen, eğlenceli dakikalar geçiren Zengin Kız Fakir Oğlan ekibine teşekkürler ediyoruz.

emreemreu

PVElzfKuS5fLgakOHDHvP8S8.jpg

Bu diziyi izleyen var mı gerçekten çok merak ediyorum adını ilk bu sitede duymuştum da

Nadir de olsa rastladıkça izlediğim dizilerden. Gerçekten ailece izlenebilecek eğlenceli bir dizi. Espri olarak İşler Güçler, Leyla ile Mecnun tarzı zekice espriler yok belki ama Seksenler gibi keyifli vakit geçirmeyi sağlıyor. :)

Arada sırada izlediğim bir dizi. Nurhan'ın yaptığı sakarlıklar benim sinirim bozuyor. Ufuk Özkan'ın bu hâllere girmesini istemiyorum aslında. :D

TRT'nin diğer dizileri gibi. Herkesin izleyebileceği eğlenceli bi dizi. :) Başka gün olsaydı belki izlerdim :X

Dizinin en sevdiğim tarafı gülme efektinin bulunmaması. Tabi bunda sitcom olmamasının büyük etkisi var. :)

ben bu diziyi severek izliyorum ne intikam ne vadi sıkıyolar insanı her perşembe bu diziyi izlerim.