Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,790
Reaksiyon puanı
56,991
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Zemheri'de kim kimdir?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kalema aldığı ve Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi isimler yer alıyor.

Zemheri, ilk bölümüyle 15 Ocak Çarşamba 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Firuze (Ayça Ayşin Turan)

zemheri-ayca-aysin-turan1577099786.png


26 yaşındadır. Mimarlık son sınıf öğrencisidir. Hayatında en çok değer verdiği insanlar babası Yaşar ve kız kardeşi Elvan’dır. Geçmişte çok âşık olduğu Ayaz’ın kendisine bir elveda bile demeden ortadan kaybolmasının ardından, onlardan başka güvendiği kimse kalmamıştır. Annesi Aliye ve abisi Faruk’la çatışmalı bir ilişkisi vardır. Dobradır, aklındakini dürüstçe dile getirmekten çekinmez. Adalet kavramı ve adil olmak onun için çok önemlidir. Özellikle haksızlığa uğrayan sevdikleriyse, onları korumak adına yapamayacağı şey yoktur.

Ayaz (Alperen Duymaz)

zemheri-alperen-duymaz1577100164.png


27 yaşındadır. İnşaat mühendisidir, Demirkan Holding’de genel müdür olarak çalışmaktadır. Babasının yokluğunda ailesinin direği olma görevi onun olmuştur. Berrak Demirkan ile nişanlıdır. Parmağındaki yüzük Berrak için takılıysa da kalbi aslında hala Firuze için atmaktadır. Berrak’ın abisi Ertan Demirkan ile arası sürekli gergindir. Çalışkan ve disiplinlidir. Fedakâr ve korumacı bir yapısı vardır, sevdikleri uğruna kendi mutluluğunu geri planda tutmaktan çekinmez. Hayatındaki en büyük keşkesi Firuze’dir.

Ertan (Caner Cindoruk)

zemheri-caner-cindoruk1577100327.png


36 yaşındadır. Sert mizacı ve gösterişli duruşuyla dikkat çeker. Demirkan Holding’in büyük ortağıdır. Küçük kız kardeşi Berrak onun gözbebeğidir, onun için yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Ayaz’ı sürekli kontrol altında tutmak ister, çatışmalı bir ilişkileri vardır. Geçmişinde babasının ruhunda açtığı yaraların izleriyle yaşamaya mahkumdur, bu sebeple acımasız ve vurdumduymaz bir karaktere sahiptir. Etrafındakilere neredeyse korku salan biridir; çok yönlü bir zekaya sahip, rekabetçi bir yapısı vardır.

Berrak (Hazal Filiz Küçükköse)

zemheri-hazal-filiz-kucukkose1577100035.png


25 yaşındadır. Sahibi olduğu bir butiği vardır, aynı zamanda Instagram fenomenidir. Demirkan ailesinin en küçüğüdür, bu yüzden şımarık bir yapısı vardır. Abisi Ertan’la aralarında yakın bir bağ vardır, yeri geldiğinde bunu kullanmaktan çekinmez. Nişanlısı Ayaz’a çok aşıktır, bir an önce onunla evlenmek istemektedir. Annesi İclal’in ilişkisini onaylamaması sebebiyle aralarında bir gerilim vardır. İstediği olmadığı takdirde çok uçlarda tavırlar sergileyebilir, oldukça inatçıdır.​
 
Son düzenleme:

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,790
Reaksiyon puanı
56,991
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Alperen için tutmasını istiyorum, ama Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Afili Aşk ve Doğduğun Ev Kaderindir karşısında yer alabilecek mi, ondan korkuyorum. Yolu açık olsun ekibin.

Alperen'in canlandıracağı karakteri sevdim. :)