Zehirli Sarmaşık da Ekranlara Veda Ediyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Fox TV'de yayınlanan 'Zehirli Sarmaşık' maddi sorunlar yüzünden 2 bölüm sonra bitecek. Tvaktuel.com'un haberine göre yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı 'Zehirli Sarmaşık' ratinglerde beklentileri karşılayamayınca, dizinin erken final yapmasına karar verildi.

Gold Film'in bu sezon Fox TV için hazırladığı dizinin başrol oyuncusu Orhan Kılıç, ekonomik sıkıntılar nedeniyle dizinin bitmesine 2 bölüm kala kadrodan çıkartıldı.

29-09-2011-zehirli-sarmasik-dizisi-7.bolum-ozeti-ve-fragmani-dizi-izle-.jpg

sevenleri için kötü haber ben bilirim bu duyguyu 2 kere oldu:)

Hayırlı olsun. Beklenen bir gelişmeydi. Çoğu dizi gibi reytinglere iyi başlamıştı. Sonunu getiremeyince Final kaçınılmaz oldu.

Üzüldüm.. Güzel bir diziydi bence.. Umarim oyunculari yeni projelerde görürüz..

Bekliyordum bu gelişmeyi. Dizi çok düşük reytingler alıyordu. Canan da aynı reytinglerle 30 bölüm kadar devam etti ama Canan'ın devam etmesinin sebebi maliyetinin daha düşük olmasıydı. Bir de Gold Film'in beklentilerinin yüksek olmasının da etkisi var.

Gold Film çok kötü bir sezon geçiriyor. Zehirli Sarmaşık kalktı. Sensiz Olmaz ve Gün Akşam Oldu kalkmak üzere. Tek teselli İffet :)

Bekliyordum bu gelişmeyi. Dizi çok düşük reytingler alıyordu. Canan da aynı reytinglerle 30 bölüm kadar devam etti ama Canan'ın devam etmesinin sebebi maliyetinin daha düşük olmasıydı. Bir de Gold Film'in beklentilerinin yüksek olmasının da etkisi var.

Gold Film çok kötü bir sezon geçiriyor. Zehirli Sarmaşık kalktı. Sensiz Olmaz ve Gün Akşam Oldu kalkmak üzere. Tek teselli İffet :)

+ olarak "Yalanci Bahar" diziside kalkmak üzere..

Evet onu unutmuşum. Gerçekten büyük bir yıkım olmuştur bu reytingler Gold Film için...

Su an yeni projeleri yokmus zaten, "Kötü Yol" projesi de yokmus Gold Film'in.. Tek bir diziyle de para kazanmak zor bence.. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhtesem Yüzyil gibi reytingler alsa tamam derim ama Iffet 8 reytingi geçemedi daha..

Neyse umarim yeni projeleriyle basarili olur Gold Film..

Son düzenleme:

Su an yeni projeleri yokmus zaten, "Kötü Yol" projesi de yokmus Gold Film'in.. Tek bir diziyle de para kazanmak zor bence.. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhtesem Yüzyil gibi reytingler alsa tamam derim ama Iffet 8 reytingi geçemedi daha..

Neyse umarim yeni projeleriyle basarili olur Gold Film..

* Bu arada ben konuyu bu sekilde açmistim: Zehirli Sarmasik'ta < diye.. Zehirli Sarmasik da < olarak degisitrilmis.. Nedenini ögrenebilirmiyim? Yani kötü amaçla söylemedim, bundan sonra "ta" ve "da" hatalari yapmam onun için söyledim yani..

Gold Film şu anda büyük zarar ediyordur. İffet tek başına kurtarmaz tabii ki ama diğer diziler bittikten sonra kâra geçmiş olur yine Gold Film. Geçtiğimiz senelerde Hanımın Çiftliği ile idare ediyorlardı :)

Başlık değiştirildi çünkü dahi anlamındaki "-de", "-da", "-te", "-ta" ekleri ayrı yazılır ve t harfi d'ye dönüşür :)

Gold Film şu anda büyük zarar ediyordur. İffet tek başına kurtarmaz tabii ki ama diğer diziler bittikten sonra kâra geçmiş olur yine Gold Film. Geçtiğimiz senelerde Hanımın Çiftliği ile idare ediyorlardı :)

Başlık değiştirildi çünkü dahi anlamındaki "-de", "-da", "-te", "-ta" ekleri ayrı yazılır ve t harfi d'ye dönüşür :)

Burada da mi yanlis kullandilar? Yoksa burada dogru mu kullanildi? Yani bu sitelerde?

Zehirli Sarmaşık'ta sona mı gelindi?-HABERTÜRK

MEDYATAVA - ZEHRL SARMAIK'TA AYRILIK

Zehirli Sarmaşık'ta Sona mı Gelindi?

Gün Akşam Oldu için başka uygun gün de yok gibi gözüküyor. Haftanın 3 gününü Acun komple dolduruyor zaten. Diğer iki gün Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum var. Geriye Salı ve Perşembe kalıyor o günlerde de hiç şansı yok...

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21