Zeynep Selda yı öyle görür Ve Ona gider ve hesap sorar Ve Zeynep Selda yı korkutur Ve ona derki şurda bir adam gördüm kanlı kanlı der ve Selda çıldırılır ve eşyaları fırlatır ve Zeynep odadan çıkar Ve Selda ağlar ne yapçam diye elleri titrer ve uyurken fenalaşır Ve rüya yı gördükçe çıldılır ve ilaçlarını içer ve feyza bebeği kaçırır Ve Nalan çıldılır ve Nalan eve gider ve Feyza Nalan ın bebeğini alma valideyi açar Ve Nalan ise ona saldırır Ve Nalan ı döverler ve Feyza o bebeği çöpe bırakır Ve Nalan delilir ve Feyza Nalan a iftitah atar ve Feyza evinde parti yapar Ve Zeynep ise evdekilere derki burda dün gece adam öldüldüler der ve Zeynep Selda ya derki Selda hanım şey beni rahatsız eden bir borç lu olduğum adam var der ve ona ateş edip öldürmek istiyorum der ve Selda ağlar ve polisler ile Zeynep gelir ve polisler ormanı kazar Ve adam bulunamaz Ve Feyza ise kikir kikir Güler ve Nalan ise ona oyun oynar ve tüm şirketi kendi üstüne yapar Ve tepeci ile iş birliği yapar Ve Feyza eşyaları kırar Ve Nalan ı küçümser ve Nalan polise gider ve çoçukuğunu ararlar Ve bulurlar Ve Nalan ise çoçukuğunu bulur Ve Selda ise ona bir mektup gelir oraya gelir ve çatışır Ve izleri takip eder ve ağlayarak köşar ve çıldılır ve Selda yı zorlana Zeynep i karlı havada çalıştırır Ve Zeynep hasta hasta çalışır Ve Zeynep e bağırır Ve Zeynep derli allahım ailem için yapıyom der ve Zeynep yukarsını temizler ve annesi ile hizmetçilik yaparlar Ve Zeynep in annesinden Selda'nın babası etkilenir ve Feyza o kadını küçümser ve deli hasta der ona Ve onu geçmişinle küçümser ve Yıllar önce Zeynep in annesi ile Selda nın babası aşk yaşarlar Ve Feyza ile Selda analı oğullu onların mirası bu çalar Ve Feyza ise Zeynep in babasına gider ve Zeynep in babası annesine uçuruma götürür Ve ona bağırır Ve teknede onu boğazlar Ve uçlarımda ona bağırır Ve annesi düşer ve yuvarlar Ve onu bağrır ve tır ona çarparken ağlar ve babası onu tekmeler ve annesi ne öper ve onu ağlatır ve ve onun ölüsünü görür Ve kara para atla der ve her şeyi Feyza ya anlatır ve Zeynep in annesi evi terketmeye çalışır ve babası onun kafasını bıçaklar ve onu susuz bırakır ve Ve Feyza ile Selda oraya gider ve Zeynep kötü kötü Güler ve tepesi ile Naz'an ile kavga eder ve tepesi ise onu tehtit eder ve korkar Ve Feyza ben koskaca derli Feyza kıskaca demirhanım der ve kara para atlar ve bomba patlar ve onlara ateş ederler ve Zeynep ise Güler ve onlar da korku ile giderler ve Selda korka korka koşar Ve onun yaşadığını öğrenir ve Zeynep gazeteci leri toplar Ve Selda ise çıldılılır ve Zeynep ise Selda balosunda Selda Yı rezil eder ve Zeynep Selda ona derki savaş açtığını der ve Murat ile Selda mecburen evlenmek zorunda kalır Ve Zeynep ağlar ve Murat onu bırakır Ve Zeynep ise Kerim e gider ve Ali gelir ve Zeynep i tecavüz eder ve Zeynep i herkeze selda rezil eder ve Zeynep ise Selda nın annesine rezil eder ve Zeynep in abisi ise çıldılır ve karısını döver ve abisi zengin olur Ve Zeynep in abisini tutuklar Ve deli hastanesine gider ve Selda ise Zeynep in babasının sırlarını ortaya çıkarır Ve Zeynep in babası kızlarını küçümser ve Zeynep in annesi ise babasınından şikayet eder ve babasını şikayet eder ve babası ile yengisi onları küçümser ve babası Zeynep in annesini döver ve Zeynep in annesi çıldılır ve Zeynep ile annesi ile İstanbul u terk eder ve Zeynep ise Selda ya son darbeyi vurur ve tepeci gelir ve Selda ona yalvarır Ve Zeynep ise murat a veda eder ve öpüşürler ve Zeynep hamiledir ve Ali ye gider ve babası onu döver ve Ali ye yollar ve Zeynep çıllık ata ata ağlar ve Zeynep in annesi babasını bıçaklar Ve Kerim ise Zeynep i elde etmek için Selda ya gider ve Selda Murat a gider ve Zeynep i kötüler ve Zeynep ise bayılır fenalaşır Ve bebeği doğurur Ve Ali ise onu sıkıştır ve Zeynep ise bebeğini alır Ve
Memlekete kaçar Ve Ali ise ona gelir ve onu döver ve yumruklar Ve Zeynep ona ateş eder ve Zeynep evi terkeder ve Kerim in sevgilisi onunla uyur Ve Kerim bağırır ona Ve sevgilisi hamileyim der ve Kerim onu merdivenler den iter ve sevgilisi onu tehtit eder ve Kerim sevgilisine bağırır Ve sevgilisi Zeynep e der ve Kerim sana aldattı der ve Selda ise Murat a gider ve ona derki sana aşığım der ve Murat ise Zeynep ile Kerim in fotolarını görür Ve Murat Selda yı öper ve soyunup öpüşür Ve çıplak çıplak uyurlar Ve Zeynep e derki Selda ben kazandım der ve Zeynep tutuklanır bebeğini Ali kaçırır Ve Zeynep in babasının annesinden şartı boşanmamasıdır ve Zeynep ise ağlar ve Ali ise Selda'ya gider ve
Ve Selda ise sahte evlilik yaparlar Ve Zeynep benim bebeğimi aldı der ve Selda ile Murat evlenir ve duygu ile deli abisi ise duygu ya gelir ve onunla sokakta dalga geçerler ve birini keser
Memlekete kaçar Ve Ali ise ona gelir ve onu döver ve yumruklar Ve Zeynep ona ateş eder ve Zeynep evi terkeder ve Kerim in sevgilisi onunla uyur Ve Kerim bağırır ona Ve sevgilisi hamileyim der ve Kerim onu merdivenler den iter ve sevgilisi onu tehtit eder ve Kerim sevgilisine bağırır Ve sevgilisi Zeynep e der ve Kerim sana aldattı der ve Selda ise Murat a gider ve ona derki sana aşığım der ve Murat ise Zeynep ile Kerim in fotolarını görür Ve Murat Selda yı öper ve soyunup öpüşür Ve çıplak çıplak uyurlar Ve Zeynep e derki Selda ben kazandım der ve Zeynep tutuklanır bebeğini Ali kaçırır Ve Zeynep in babasının annesinden şartı boşanmamasıdır ve Zeynep ise ağlar ve Ali ise Selda'ya gider ve
Ve Selda ise sahte evlilik yaparlar Ve Zeynep benim bebeğimi aldı der ve Selda ile Murat evlenir ve duygu ile deli abisi ise duygu ya gelir ve onunla sokakta dalga geçerler ve birini keser
Son düzenleme: